Mihai Trăistariu s-a “transformat” în femeie iar fanii l-au taxat imediat: “Oglinda din spate…”

Autor:
Publicat: 25/08/2020 | 14:53

Mihai Trăistariu a făcut din nou ravagii pe internet. De această dată cântărețul s-a transformat în femeie și a vrut să își păcălească urmăritorii, însă un mic detaliu l-a dat de gol.

Recent, Mihai Trăistariu a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare transformat în femeie. Artistul a intenționat să își păcălească urmăritorii și a adăugat descrierea: „Fiică-mea. Chiar seamănă cu mine.”  (CITEȘTE ȘI: MIHAI TRĂISTARIU, DECLARAȚII ACIDE: “90% DIN SHOWBIZUL ROMÂNESC ESTE PRAF VOCAL”. CONDIȚIA PUSĂ CA SĂ LANSEZE O MELODIE CU VULPIȚA)

Însă internauții au fost și de această dată vigilenți și nu s-au lăsat duși de nas. Aceștia au observat un mic detaliu care l-a dat de gol pe artist. Se pare că Mihai nu a fost prea inspirat atunci când a făcut fotografia. Acesta a omis că în spatele lui se află o oglindă, în care se vede tot adevărul.

Pentru a se transforma în femeie, Mihai Trăistariu a folosit o aplicație care i-a scos în evidență partea feminină. Fanii au reacționat imediat și l-au taxat pe cântăreț.

„Oglinda din spate!!”, „Mihai mai bine erai o fată, arăți foarte bine ”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți

Mihai Trăistariu, afectat de pandemie

Mihai Trăistraiu a resimțit din plin criza provocată de pandemie. Rămas fără concerte și cu rate la bancă, acesta a trebuit să se reprofileze. Artistul a povestit că a resimțit perioada pandemiei de parcă ar fi fost călcat de un buldozer. Mihai Trăistariu avea o rată de 20.000 de lei pe lună și nu știa cum să facă față situației. (VEZI ȘI: PANDEMIA L-A AFECTAT GRAV! MIHAI TRĂISTARIU A AJUNS LA CAPĂTUL PUTERILOR: ”AVEAM O RATĂ LA BANCĂ DE 20.000 DE LEI PE LUNĂ”)

„Știi cum a trecut pandemia peste mine? M-a călcat ca un buldozer pentru că eram într-o perioadă în care făceam bani, alergam în continuu. M-a prins destul de dur pandemia, pentru că aveam o rată la bancă de 20.000 de lei pe lună”, a spus Mihai Trăistariu pentru „Antena 3”.

Din fericire, Mihai Trăistariu a găsit o modalitate să facă bani. Acum, artistul le închiriază apartamente turiștilor.