Milionarul cu 3 Ferrari-uri e fentosan la cumpărături! În timp ce soția trage de sacoșe, el…

Publicat: 21/05/2018 | 22:46

Milionarul din Bacău care deține trei Ferrari-uri a făcut cea mai mare aroganță la cumpărături. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini incredibile cu băcăuanul care are o avere estimată la peste 10 milioane de euro. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) În timp ce soția lui trăgea de sacoșele pline, omul de afaceri se ținea de ”fente”.(CITEȘTE ȘI:  ARE COLECȚIE DE MAȘINI DE LUX, DAR UITĂ SĂ-ȘI PLĂTEASCĂ OAMENII)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe milionarul băcăuan Costică Rusu în parcarea unui hipermarket din Capitală, acolo unde a mers la cumpărături alături de soție. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

După ce și-a făcut o apariție de zile mari, la volanul unuia dintre Ferrari-urile sale, omul de afaceri nu s-a sinchisit să se dea jos din bolidul de lux și să o însoțească pe frumoasa lui soție în magazinul cu pricina.(NU RATA, AICI: ARE AFACERI ÎN CONSTRUCŢII ŞI ”HOBBYURI” ULTRA-COSTISITOARE)

Costică Rusu a venit la cumpărături cu bolidul sau de lux

În timp ce femeia colinda printre rafturile hipermarketului, Costică Rusu a fost protagonistul unor scene mai puțin obișnuite, chiar și pentru un milionar excentric. Mai exact, după ce s-a plictisit de guma de mestecat, omul de afaceri a încercat să scape de aceasta într-un mod discret, doar că încercarea lui a fost surprinsă de aparatul de fotografiat.

Milionarul din Bacău a încercat să scape discret de guma de mestecat

După câteva minute bune, în care milionarul din Bacău a găsit diferite metode să își alunge plictiseala, în timp ce o aștepta pe soția aflată în magazine, doamna și-a făcut apariția împingând de zor la un cărucior  doldora de sacoșe. (CITEȘTE ȘI: VĂDUVA CELEBRULUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA! CUM A PIERDUT VILA FAMILIEI: ”AM LĂSAT CASA SEMN!”)

Soția omului de afaceri s-a luptat singură cu sacoșele pline

Mare a fost mirarea celor din jur, în momentul în care Costică Rusu a lăsat-o pe soția lui să se lupte de una singură cu sacoșele. Fără să schițeze vreun gest, milionarul nici nu s-a uitat la soția lui în timp ce aceasta se chinuia să așeze cumpărăturile în portbagajul mașinii. Într-un final, după ce doamna a lăsat coșul de cumpărături în spațiul destinat, Costică Rusu a tras mașina mai aproape pentru a-și ”recupera” soția care a trudit ca o albină.

Soția milionarului trage de sacoșele pline de cumpărături

Pasionat de mașini de lux

În 2011, Costică Rusu apărea în Revista Forbes, fiind unul dintre cei mai bogaţi băcăuani. La acea vreme, afaceristul avea o avere estimată la 10 milioane de euro. Rusu a fondat compania Unic General Constructor, prin care ulterior a făcut mai multe achiziţii, dezvoltând în Bacău o serie de afaceri care i-au permis să se ocupe de cea mai mare pasiune a sa: maşinile scumpe! (NU RATA, AICI: LUI RUSU NU I SE PUNE PATA PE ROLLS!)

Milionarul și soția pleacă de la cumpărături

Costică Rusu a intrat în atenţia publicului cu extravaganţele sale în materie de maşini luxoase. Acesta avea, la un moment dat, un Bentley de 200.000 de euro, două Ferrari-uri, un Porsche 911, un Hummer şi un Rolls Royce, precum şi o colecţie de motociclete!

De altfel, afaceristului îi place la nebunie să epateze, fiind deja celebru episodul când Costică Rusu a mers, alături de soţia sa, la Geneva, acolo unde studia fiica lor. Au reuşit să lase pe toată lumea cu gura căscată când şi-au făcut apariţia în câte un Ferrari decapotabil. Imperiul financiar creat cu o serie de firme în domeniul construcţiilor i-a permis, până la urmă, lui Costică Rusu să cumpere şi un al treilea Ferrari decapotabil!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...