Milla Jovovich, mamă pentru a treia oară. Prima imagine cu bebelușul

Autor: Liana N.
Publicat: 04/02/2020 | 13:01

Milla Jovovich, una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe internaționale este în culmea fericirii! Vedeta a devenit mămică pentru a treia oară și a făcut publice primele imagini cu mezina familiei. 

Actrița americană Milla Jovovich a devenit mamă pentru a treia oară, în urmă cu doar două zile. Evenimentul a avut loc într-o  dată importantă din punct de vedere numerelogic, această zi fiind repetată la un interval de 101 ani. Celebra vedetă cu origini ucrainiene a născut o fetiță perfect sănătoasă, pentru care a ales un nume cu totul special. Milla Jovovich a dat marea veste pe contul său personal de Instagram și a publicat și primele imagini cu bebelușul.

Prima imagine cu cel de-al treilea copil al Millei Jovovich

Odată cu primele fotografii, vedeta internațională a făcut și primele declarații despre ce însemnătate are numele ales pentru cea de-a treia fetiță.

„Osian este un nume galez de băiat și se pronunță O-shin”, a scris actrița pe contul său de socializare.

Fericitul eveniment a venit după ce Milla Jovovich a suferit în 2017 un avort, pe când era însărcinată în patru luni și jumătate. Actrița a mărturisit ulterior că a trecut printr-o depresie gravă, dar acum vedeta se bucură nespus de miracolul familiei sale, așa cum aceasta o și numește pe micuța nou-născută.

„Este atât de frumoasă!… Este bebelușul nostru miracol și suntem atât de recunoscători să o avem și suntem obsedați de ea”, a mai spus Milla Jovovich.

Milla Jovovich, în vârstă de 44 de ani și soțul ei, Paul W.S. Anderson, în vârstă de 54 de ani, mai au două fetițe, Ever (11 ani) și Dashiel (4 ani). Milla Jovovich este un fost manechin de succes, din Ucraina, care a reușit treptat să-și construiască o carieră în cinematografie, cu roluri în filme precum ”Al cincilea element” sau cele din franciza ”Resident Evil”, regizate de soțul ei.

 

Citește și...