Mioara Roman a rupt tăcerea. Primele declarații despre divorțul de fostul prim-ministru al României. “A fost șantaj!”

Publicat: 28/04/2019 | 16:48

Mioara și Petre Roman au divorțat în 2007, după un mariaj care a durat 34 de ani. Despărțirea a fost cu scandal, plină cu reproșuri și acuzații. Ulterior, fostul prim-ministru s-a căsătorit cu Silvia Chirifiuc, cu care are și un copil.

Mioara Roman a evitat, o bună perioadă, să ofere declarații despre separare. Recent, însă, a decis să rupă tăcerea. Femeia a ținut să precizeze că nu a mai vorbit cu fostul soț de ani întregi.

Nu am mai vorbit de vreo șase ani. Eu am divorțat, el s-a însurat apoi. A cam rupt relația cu noi. Viața merge mai departe. Ceea ce simt pentru el este respect și apreciere, dar și prietenie. Lumea nu prea știe, dar eu am depus divorțul”, a declarat Mioara Roman conform wowbiz.ro.

Divorțul meu de Petre Roman e rezultatul activității politice, nu al diferitelor dudui cu care ar fi fost. În 34 de ani de căsătorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu!

Petre nu mă mai cauta. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici macăr să mă sune. Nici cu fetele noastre nu se află în relații apropiate”, a mărturisit Mioara Roman.

Citește și...