Mirabela Dauer, mărturisiri șocante la 5 zile de la moartea lui Mihai Constantinescu: ”A murit cu zile. A fost o eroare, noi știm unde”

Autor: A.N.
Publicat: 03/11/2019 | 17:15

În cursul zilei de joi, România și-a luat adio de la Mihai Constantinescu.  Familia și prietenii apropiați au sperat într-o minune până în ultimul moment. Acum, la cinci zile de la moartea artistului, Mirabela Dauer face niște mărturisiri șocante.

După mai multe luni în care s-a aflat în comă, Mihai Constantinescu s-a stins din viață. Artistul a murit marți seară, la ora 19.00, în urma unui stop cardiorespirator, iar muzica românească a pierdut un cântăreț de excepție. Alături de el au fost, până în ultima clipă, Mihaela Constantinescu, fosta soție, și Simona, văduva compozitorului. (CITEȘTE ȘI: SIMONA SECRIER, DECLARAȚII CARE ÎȚI FRÂNG INIMA DUPĂ ÎNMORMÂNTAREA LUI MIHAI CONSTANTINESCU)

În urma sa, Mihai Constantinescu a lăsat o familie îndoliată, dar și prieteni apropiați care nu-și pot reveni din șoc după pierderea suferită. Printre aceștia se numără și Mirabela Dauer, care a făcut niște mărturisiri șocante.

”Mihai nu era un om bolnav, a murit cu zile. A fost o eroare, noi știm unde, dar Mihai a murit cu zile. Era un om puternic, care nu a făcut greșeli în viața lui, n-a băut, n-a fumat. N-ai cum peste noapte să te îmbolnăvești. A fost cea mai neagră săptămână din viața mea. M-am dus la biserică, mi-am luat rămas-bun, dar nu m-am dus la cimitir, n-am putut. Nu pot să-mi conduc prietenii pe ultimul drum. Nu am vrut să plâng, am zis că trebuie să fiu puternică.

M-am liniștit că Simona nu este singură, îi are pe frați, pe surori, pe nașă. Este o mare pierdere, încă nu îmi revin. Nu a fost bolnav, dar sunt convinsă că este o poveste urâtă, o greșeală a unor medici, probabil că vor plăti ei undeva. El nu a avut acest destin, era un om puternic, sportiv, un om sportiv, nu avea cum să se întâmple așa ceva”, a mărturisit Mirabela Dauer la Antena Stars.

Fosta soție și văduva s-au susținut reciproc

În cursul zilei de joi, România și-a luat adio de la Mihai Constantinescu. Artistul a fost condus pe ultimul drum, către eternitate, iar toți cei care l-au ascultat și îndrăgit au fost alături de familia greu încercată, împărtășind o durere comună. Cântărețul a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea – Militar, iar zeci de oameni au ținut să participe la tristul eveniment.

(NU RATA: CE A FĂCUT SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU CHIAR ÎNAINTE DE A PRIMI TRAGICA VESTE)

Mihaela Constantinescu și Simona Secrier – fosta soție și, respectiv, văduva artistului – s-au susținut reciproc, au stat împreună la căpătâiul bărbatului pe care l-au iubit și pe care, cu siguranță, nu-l vor uita niciodată. De altfel, cele două au o relație excelentă și au purtat, tot timpul, un dialog atunci când în discuție a fost sănătatea cântărețului. I-au fost tot timpul alături la bine, dar mai ales la greu.

Citește și...