Mircea Badea, amendat drastic după ce a înjurat în direct la Antena 3. Ce a zis

Publicat: 18/04/2019 | 10:16
Mircea Badea, amendat drastic după ce a înjurat în direct la Antena 3. Ce a zis

Mircea Badea o comite, din nou, iar Consiliul Național al Audiovizualului l-a amendat drastic după ce a înjurat, în direct, la Antena 3. Totul s-a întâmplat în emisiunea ”În gura presei”. Amenda hotărâtă de CNA este de 5.000de lei. 

Radu Herjeu, membru CNA, a mai propus și sancționarea emisiunii ”Sinteza Zilei”. Iată motivele care au dus la respectivele sancțiuni.

În gura presei din 8 martie, pentru limbajul folosit de Mircea Badea în emisiune. Mircea Badea, despre Laura Codruța Kovesi: „Deci, din postura de medaliată, de premiată, de, să intre la pușcărie, bă, ca ultima jivină penală, asta este ceva absolut minunat și eu sunt convins că va intra la pușcărie.

Ediție specială din 10 martie, în care Ion Cristoiu a intrat prin telefon și a vorbit despre un protocol dintre ANAF și DNA. Forul a ținut cont în special de afirmația moderatorului Mihai Gâdea despre acest protocol: „În momentul în care tu ai acces pe toate acele informații fără să ai mandat de la judecător este poliție politică”.

Sinteza zilei din 6 martie, în care au fost aduse acuzații la adresa lui Victor Ponta, fără ca moderatorul Mihai Gâdea să intervină.

Sinteza zilei din 11 martie, în care Mugur Ciuvică a afirmat că la SNSPA este un „cuib de securiști” și că 90% din profesorii de la SNSPA ar fi securiști (cu excepția lui Marius Pieleanu și a lui Puiu Pașcu), informează paginademedia.ro.

 

Citește și...