Mircea Badea, diagnostic șocant de la medici: “Sunt în prag de atac cerebral din cauza loviturilor”

Publicat: 06/02/2019 | 18:00

Făcut KO în doar câteva secunde de Tedi Emi, motociclistul pe care l-a înfruntat în ringul amenajat la mall, Mircea Badea digeră greu înfrângerea, iar urmările meciului nu se lasă așteptate. Rămâne de văzut dacă vedeta îl va provoca din nou pe motociclist, pentru a încerca să își ia revanșa, însă până atunci apar informații și despre starea de sănătate a lui Mircea.

Mircea Badea nici nu ar trebui să intre în ring, conform unor concluzii trase de medici încă din anul 2014. Chiar Mircea a declarat atunci că, din punct de vedere medical, se află în prag de… ”atac cerebral”.

”Nu mai vreau nici să mă enervez, nici să mă inflamez. Din punct de vedere medical sunt în prag de atac cerebral. Am risc sporit de atac cerebral. M-am dus la doctor, m-a măsurat la cap, cu un aparat de măsurat căpocul… În limbaj popular, dacă ar fi măsurat turaţiile creierului, presupunând că ar fi un motor, aparatul respectiv a numărat în mai mulţi ani de funcţionare, maxim 75.000 de unităţi, eu aveam peste 3 milioane.  Medicul a crezut că s-a stricat aparatul, l-a recalibrat. Nu e un semn bun”a spus Mircea Badea.

Mircea Badea, făcut KO în doar câteva secunde de Tedi Emi

Citește și: „LUPTA A FOST…” ORGANIZATORUL GALEI ÎN CARE MIRCEA BADEA A FOST BĂTUT DE TEDI ARUNCĂ BOMBA

”Dacă murea Mircea Badea? Cine era tras la răspundere?”

Firește, Mircea Badea ar fi trebuit să lupte cu o cască de protecție pe cap. Felul în care a fost lovit de Tedi Emi putea să ducă la o tragedie.

„Pentru bătaia asta de cinci secunde, este absolut strigător la cer să pui un amator în ring să se bată fără cască de protecție. Dacă murea Mircea Badea? Cine era tras la răspundere? Cine ajungea la pârnaie? Că nu e vorba de un meci oficial, în cadrul unui circuit aprobat, în cadrul unei federații, cu o tonă de hârtii semnate și aprobări luate….Din imaginile filmate de sus, parcă s-ar vedea, pe la secunda 36-37, mișcarea accelerată a capului omului de televiziune Mircea Badea. Aș putea paria că genunchiul a nimerit bărbia, dar nu se vede foarte clar unde a fost lovit. Unii susțin că i-ar fi nimerit gâtul în zona carotidei. E posibil și așa ceva. Demonstrația mea arată ce s-ar întâmpla în cazul unei lovituri la bărbie. În cazul în care a fost așa, succesiunea micro-evenimentelor e următoarea. În primele milisecunde de după încasarea loviturii, scăfârliei lui Mircea Badea i s-a imprimat o accelerație bruscă, urmată, după o fracțiune de secundă, de o decelerație, la fel de bruscă, provocată de mușchii, oasele și tendoanele care, de regulă, îl ajută pe omul de televiziune să-și țină capul pe umeri”, au scris cei de la vice.com.

Citește și: TEDI ÎL UMILEȘTE PE MIRCEA BADEA DUPĂ CE L-A BĂTUT ÎN RING: „LA VÂRSTA LUI…”

Mircea Badea a stat la podea mai bine de două minute, ceea ce ar fi putut duce la o… amnezie posttraumatică.

”Mircea Badea a zăcut la podea mai bine de două minute. Din imagini vezi cum și-a mișcat mâna abia după un minut și jumătate. Este foarte posibil ca Mircea Badea să fi suferit, în acele momente ceea ce medicii denumesc „amnezie posttraumatică” (momentul în care pui întrebările fundamentale de tipul: „Cine sunt? sau „Unde mă aflu?”, au încheiat cei de la vice.com.

Meciul dintre Mircea Badea și Tedi Emi ar fi putut avea urmări tragice
Citește și...