Mircea Badea, mesaj dur pentru Andreea Esca: “Duduia Esca, asta e o…”

Publicat: 12/12/2018 | 09:08

Mircea Badea a transmis un mesaj dur pentru Andreea Esca, după ce aceasta a declarat că românii sunt dezamăgiți și aveau mai multă speranță în alte vremuri. Mircea Badea consideră că românii au tot dreptul să fie deprimați, iar asta se întâmplă din cauza știrilor false pe care sunt obligați să le primească în fiecare zi.   (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Badea nu a menaja-o pe Andreea Esca, iar mesajul său este cât se poate de elocvent:

”Duduia Esca, asta e o idee pe care aș dori să v-o transmit: Dacă vreți ca românii să mai aibă speranță, ăia de se uită la dvs. și, culmea, vă cred, din motive pe care nu le înțeleg, dacă acum 10 ani românii aveau multă speranță, iar acum sunt dezamăgiți, mai tăiați din fake news, mai dați știri corecte, fără minciuni în ele. Nu inventăm că se votează în Parlament nu știu ce, că în Codul Penal se va întâmpla nu știu ce, că se întâmplă chiar acum când nici la un an după nu se întâmplă. Știți? Fără fake news. Poate sunt mai puțini oameni dezamăgiți. Zic și eu, e o propunere”. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

CITEȘTE ȘI: MIRCEA BADEA, ATAC LA ADRESA UNEI JURNALISTE: „EȘTI GRASĂ ȘI PROASTĂ!”

Mircea Badea, atac devastator la adresa lui Oreste Teodorescu: ”Viermele în putrefacție”

Prieteni și parteneri de afaceri în trecut, Mircea Badea și Oreste Teodorescu se află, acum, la cuțite. Cei doi obișnuiesc să se contreze în mediul virtual, unde își aruncă vorbe grele. Recent, pe contul personal de socializare, prezentatorul de la Antena 3 l-a făcut praf pe cel care până în urmă cu doar câteva zile era un invitat obișnuit în emisiunea lui Rareș Bogdan, de la Realitatea TV. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

”Viermele în putrefacţie de la Voma Veche, care deserveşte cu tupeu mafioţii din Deltă, va ajunge la puşcărie”, a scris Mircea Badea cu trimitere la Oreste Teodorescu. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT CÂT CÂȘTIGĂ MIRCEA BADEA! SUMA ESTE FABULOASĂ

Citește și...