Mircea Badea, postare cu subînțeles înainte ca Liviu Dragnea să ajungă la Penitenciarul Rahova

Publicat: 27/05/2019 | 20:39
Mircea Badea, postare cu subînțeles înainte ca Liviu Dragnea să ajungă la Penitenciarul Rahova

Prezentatorul TV Mircea Badea a făcut o postare cu subînțeles pe o rețea de socializare, cu câteva ore înainte ca Liviu Dragnea să ajungă la Penitenciarul Rahova. Realizatorul de la Antena 3 a dezvăluit în rândurile așternute pe Internet concluzia la care a ajuns după ultimele evenimente petrecute în România zilele acestea.

Citește și: Mesajul transmis de Victor Ponta după condamnarea lui Liviu Dragnea: “Acest om orbit de trufie a tras după el în prăpastie România”

Mircea Badea, postare cu subînțeles înainte ca Liviu Dragnea să ajungă la Penitenciarul Rahova

Cunoscutul jurnalist de televiziune a făcut public un mesaj cu tâlc puțin după ora 15:00, înainte ca Liviu Dragnea să fie încarcerat la Penitenciarul Rahova din București.

“Ce am invatat eu personal din ultimele doua zile: ca sa ajuti o batranica sa treaca strada, trebuie mai intai ca batranica sa vrea sa treaca strada. Si daca vrea, trebuie sa te roage sa o ajuti. Chiar si daca te roaga, bagi capul intre urechi si iti vezi de treaba ta. Batranica sa se descurce si singura. Ghinion!” este mesajul scris de Mircea Badea pe pagina lui oficială de Facebook.

Citește și: Ultimele imagini cu Liviu Dragnea în libertate! Liderul PSD a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova

Vă reamintim că astăzi, în jurul orei 17:20, mașina în care era Liviu Dragnea a ajuns la porțile Penitenciarului Rahova. Fostul lider PSD a fost întâmpinat cu huiduieli de mai multe persoane. El va sta în carantină 21 de zile, perioadă în care i se vor efectua analize medicale, un examen psihologic şi se vor stabili activităţile pe care le va urma pe perioada detenţiei.

Citește și: Cine a devenit președintele PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea este condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Sentința este definitivă. Completul de 5 judecători a menținut astfel sentința dată în primă instanță. Apelul fostului politician a fost admis doar pe latura civilă, scăzând suma pe care o are de plătit drept prejudiciu, relatează digi24.ro.
Citește și...