Mesajul transmis de Victor Ponta după condamnarea lui Liviu Dragnea: “Acest om orbit de trufie a tras după el în prăpastie România”

Publicat: 27/05/2019 | 19:01

Victor Ponta a transmis în această după-amiază un mesaj public în legătură cu condamnarea lui Liviu Dragnea, care a primit3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. În rândurile așternute pe Internet, preşedintele Pro România a vorbit și despre viitorul României. 

Citește și: Viorica Dăncilă, după condamnarea lui Liviu Dragnea: ”Nu îmi voi da demisia de la Guvern”

Mesajul transmis de Victor Ponta după condamnarea lui Liviu Dragnea

După ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă, Victor Ponta a făcut o postare pe o rețea de socializare, unde a spus despre fostul lider PSD că “a tras după el în prăpastie România, Guvernul, Parlamentul”.  Fostul premier a fost președinte al PSD. El a fost înlocuit de Liviu Dragnea la conducerea partidului.

Citește și: Mircea Badea, postare cu subînțeles înainte ca Liviu Dragnea să ajungă la Penitenciarul Rahova

“Nu ma bucur de necazul nimanui si nu comentez sentinte penale / este insa important ca decizia vine dupa votul de ieri care a aratat ce cred romanii despre Liviu Dragnea / imi pare rau de faptul ca acest om orbit de trufie a tras dupa el in prapastie Romania, Guvernul, Parlamentul, un Partid si onoarea a milioane de oameni de buna credinta!

ProRomania a confirmat ieri prin vot popular ca este un proiect pentru prezent si viitor! Sa reconstruim social democratia si politica responsabila in Romania!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa oficială de Facebook.

Citește și: Ultimele imagini cu Liviu Dragnea în libertate! Liderul PSD a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova

Vă reamintim că astăzi, în jurul orei 17:20, mașina în care era Liviu Dragnea a ajuns la porțile Penitenciarului Rahova. Fostul lider PSD a fost întâmpinat cu huiduieli de mai multe persoane. El va sta în carantină 21 de zile, perioadă în care i se vor efectua analize medicale, un examen psihologic şi se vor stabili activităţile pe care le va urma pe perioada detenţiei.

Citește și: Presa internațională, despre arestarea lui Liviu Dragnea: ”Cel mai puternic om din România merge la închisoare”

 Liviu Dragnea este condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Sentința este definitivă. Completul de 5 judecători a menținut astfel sentința dată în primă instanță. Apelul fostului politician a fost admis doar pe latura civilă, scăzând suma pe care o are de plătit drept prejudiciu, relatează digi24.ro.

Citește și: Cine a devenit președintele PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea

Citește și...