Mircea Badea, reacție după scandalul termoscanării izbucnit la un magazin din București. “Nimeni nu a observat asta!” Pe cine pune la zid jurnalistul

Publicat: 22/05/2020 | 12:06
Mircea Badea, reacție după scandalul termoscanării izbucnit la un magazin din București. “Nimeni nu a observat asta!” Pe cine pune la zid jurnalistul

Mircea Badea a vorbit despre scandalul izbucnit, recent, în fața unui hypermaeket din București. Prezentatorul Antena 3 consideră nu are importanță dacă haosul creat a fost planificat, mult mai grav fiind faptul că oamenii legii au intervenit fără mănuși și fără măști de protecție.

Citește și: Focar de infecție cu noul coronavirus la cea mai mare mină de aur din Rusia! Autoritățile anunță peste 1.190 de cazuri confirmate

În toate secvențele, angajații magazinului au masca sub nas și iau temperatura celor care intră acolo. De ce se ia temperatura? Explicația este următoarea: este pandemie, trebuie să ne ferim de virus, ca atare persoanele care manifestă simptome nu au voie în incintă ca să nu infecteze alți oameni.

Păi și atunci, tu, care ai misiunea să protejezi pe toată lumea, inclusiv pe tine, luând temperatura, ai masca sub nas?! Și tu îmi spui mie că ești acolo să protejezi lumea de carcalacul pandemiei când tu ai masca sub nas? Tu ai masca sub nas și te păzești de mine? Păi poate ar trebui să ma păzesc și eu de tine. Tu îți dai seama câți oameni au luat în piept ăștia doi? Sute! Fără niciun fel de protecție”, a spus Mircea Badea.

Nu doar Mircea Badea a reacționat dur

Și Cristian Tudor Popescu a reacționat dur. Celebrul gazetar este de părere că cei doi scandalagii au vrut, de fapt, să atragă și mulțimea din jur de partea lor, ca să stârnească o încăierare. El i-a criticat pe polițiștii care au intervenit la fața locului, dar a subliniat că aceștia au aplicat legea corect.

Descoperă și: Cristian Tudor Popescu, mesaj acid pentru românii care au respectat ordonanțele militare: ”Sunteţi mulţi, dar sunteţi proşti, trebuia să fiţi şmecheri”

Doamna în cauză strigă de la bun început, nu vorbește pe ton normal, strigă. Dorește să fie auzită de toata lumea și de cei care vor vedea filmul. Este evidentă pregătirea filmării. Doamna a venit foarte bine instruită pentru a face cumpărături, a venit înarmată cu articole din Constituție, cu Convenția de la Geneva, că așa te duci la cumpărături, nu?”, a spus și CTP.

Citește și...