Mircea Lucescu surprinde după jocul pierdut cu România: „Sunt mulţumit!”

Publicat: 10/11/2017 | 07:00
Mircea Lucescu surprinde după jocul pierdut cu România: „Sunt mulţumit!”

În ciuda înfrângerii suferite de reprezentativa pe care o pregăteşte, 0-2 cu România, Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei, nu s-a arătat deranjat de eşecul de la Cluj de pe „Dr. Constantin Rădulescu”.

Cel mai tittrat antrenor român din istorie, a spus că meciul s-ar fi terminat la egalitate dacă elevii săi nu ar fi gafat incredibil în finalul primei reprize, afirmând că acea grşeală din minutul 42 când Gicu Grozav a deschis scorul a fost decisivă în economia partidei.  

„Sunt mulţumit de joc, sunt mulţumit că am putut să văd nişte băieţi pe care nu îi văd nici în campionat jucând. Nu am putut face faţă ritmului lor şi modului cum au făcut pressing. Meciul ar fi trebuit să se ducă către 0-0 dacă nu ar fi fost acea greşeală incredibilă. Nu ştiu a cui a fost… a lui Selcuk sau a arbitrului. Puteam să marcăm şi noi, nu am reuşit, dar consider că rezultatul este just”, a declarat Mircea Lucesu la flash-interviurile de după joc.

Selecţionerul reprezentativei Turciei s-a arătat satisfăcut de primirea de care a avut parte la Cluj şi de atmosfera pe care suporterii prezenţi pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” au creat-o.

„Remarc participarea publicului la un astfel de meci, o atmosfera extraordinară de fotbal. Un meci de pregătire… s-au comportat foarte bine. Au împins echipa la joc, la un angajament total. Şi cred că a avut o parte din merit pentru ritmul cu care a jucat echipa României”, a conchis „Il Luce”.

Tricolorii au învins cu 2-0 (1-0) selecţionata Turciei pregătită de Mircea Lucescu. Victoria reprezentativei pregătită de Cosmin Contra a fost obţinută prin „dubla” semnată de Gicu Grozav în minutele 42 şi 69.

             

Cristi P. 

Citește și...