Mircea Oprean a ajuns la spital in stare gravă. Ginerele dictatorilor Ceauşescu, „măcelărit” de un necunoscut!

Publicat: 19/05/2017 | 19:58

Fostul ginere al lui Nicolae Ceauşescu, care a fost căsătorit cu fiica fostului dictator, Zoe, a fost internat de urgenţă la Spitalul Universitar din Bucureşti după ce joi seară a fost bătut pe o stradă din sectorul 6, de un necunoscut.

Potrivit unor surse din poliţie, Mircea Oprean se afla în zona Crângaşi din Capitală când, din senin, un bărbat s-a apropiat de el şi a început să-l lovească cu bestialitate, cu pumnii. În urma agresiunii, Oprean a suferit răni la cap, fiind ridicat din stradă de o ambulanţă, care l-a transportat de urgenţă la Spitalul Universitar, unde a rămas internat.

Fostul ginere al lui Nicolae Ceuşescu a fost deja audiat de poliţiştii secţiei 20, chiar pe patul de spital, iar oamenii legii au deschis un dosar pentru loviri şi alte violenţe, însă potrivit surselor citate, acesta nu a putut face o descriere clară a agresorului.

”Aseară, in jurul orei 21, un barbat a sesizat ca a fost victima unei agresiuni. Barbatul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. A fost efectuată cercetarea la fata locului, persoana vatamata a fost audiata si in prezent se efectueaza cercetari sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente. Din datele furnizate de catre persoana vatamata rezultă ca a fost agresat de un barbat necunoscut si ca nu i-au fost sustrase bunuri” se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.