Mircea Rednic l-a mitraliat pe Radu Petrescu: „Nu îl recunsoc pe băiatul ăsta!”

Publicat: 01/07/2020 | 09:47
Mircea Rednic l-a mitraliat pe Radu Petrescu: „Nu îl recunsoc pe băiatul ăsta!”

Mircea Rednic, antrenorul principal al formației Poli Iași, a fost extrem de acid atât la adresa elevilor săi cât și la cea a arbitrilor care au oficializat la partida pe care moldovenii au cedat-o pe teren propriu cu scorul de 3-2 în prologul rundei a VII-a din play-out cu FC Hermannstadt.

„Le-am spus la pauză să paseze, dar uitați ce s-a întâmplat. E greu să joci așa, ok, bă, dă-le și lor, dar dă-ne și nouă. Nu îl recunosc pe băiatul ăsta. Nu vreau să comentez! Și programarea, ei au avut o zi în plus. Acum vom juca duminică la ora 1, cu Sepsi. Poate am deranjat pe unii, dar noi muncim. Ei sunt puși acolo să fie corecți și să își facă meseria, nu să influențeze ei jocul. În rest e vina noastră. A fost falt clar la Șerban. În fața arbitrului, nu se poate așa ceva! Sper să trecem repede peste meciul ăsta, pentru că a lăsat urme. Vezi că arbitrul tolerează și agresivitatea lor, ai situații clare de penalty și tu nu dai… Nu avem ce să facem, jucăm acasă și încercăm să recuperăm punctele. Acum trebuie să fim pozitivi și să rămânem uniți. Să ne batem până la capăt pentru că suntem singuri. Asta pentru mine e clar!”, a declarat Mircea Rednic la finalul partidei cu FC Hermannstadt.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt a urcat pe locul 5 cu 21 de puncte, trecând peste Poli Iași care a coborât pe locul 6, loc de baraj, cu 18 puncte. Moldovenii pot termina însă intermediara pe loc retrogradabil având în vedere că distanța față de Chindia și Dinamo, formațiia flate pe locurile 7 și 8, este de doar un punct.

Program etapa a VII-a play-out Liga 1
Poli Iași- FC Hermannstadt 2-3
Miercuri, 1 iulie
ora 17:00 Academica Clinceni- Sepsi OSK Sf. Gheorghe
ora 20:00 FC Voluntari- Chindia Târgoviște
Joi, 2 iulie
ora 20:00 Viitorul Constanța- Dinamo București

Clasament play-out Liga 1
1 Viitorul Constanța- 31 pct
2 FC Voluntari – 24 pct
3 Sepsi OSK- 24 pct
4 Academica Clinceni- 23 pct
5 FC Hermannstadt- 21 pct
6 Poli Iași- 18 pct
7 Chindia Târgoviște- 17 pct
8 Dinamo- 17 pct