Mircea Sandu revine in fotbal! Ce ii pregateste lui Razvan Burleanu! Planul diabolic al “Nasului!”

Publicat: 17/10/2014 | 17:10
Mircea Sandu revine in fotbal! Ce ii pregateste lui Razvan Burleanu! Planul diabolic al “Nasului!”

Razboiul dintre Mircea Sandu si Razvan Burleanu pare a fi unul pe teremen lung. CANCAN.ro a aflat planul fostului sef de la FRF, in urma caruia actualul presedinte al Federatiei poate fi obligat sa colaboreze cu “Nasul”.

Mircea Sandu se pregateste sa revina in fotbal. Dupa ce a parasit Casa Fotbalului, “Nasul” nu poate sta departe de fenomen si si-a deschis o afacere care o sa-l tina leagat de acest domeniu si pe viitor. Fostul sef al Federatiei Romane de Fotbal va infiinta o firma de managment sportiv si consultanta, iar in cadrul acesteia urmeaza sa fie angajati mai multi dintre vechii sai colaboratori de la FRF, multi dintre ei fiind inlaturati din acest for de catre Razvan Burleanu. Unul dintre asociatii lui Sandu este Dumitru Mihalache, iar in echipa “Nasului” mai poate ajunge si Daniel Prodan.

Dupa venirea sa la Casa Fotbalului, Razvan Burleanu si-a facut foarte multi dusmani
Dupa venirea sa la Casa Fotbalului, Razvan Burleanu si-a facut foarte multi dusmani

CANCAN.ro a aflat planul secrete ale lui Mircea Sandu, miscare legata de firma pe care o infiinteaza. Astfel, cunoscut ca fiind unul dintre adversarii declarati ai lui Burleanu, “Nasul” pune la cale o miscare care il poate lasa cu gura cascata pe tanaul sef de la FRF.

Razvan Burleanu a fost tinta fanilor
Razvan Burleanu a fost tinta fanilor


Burleanu poate sa colaboreze cu firma lui

Astfel, Romania si-a castigat dreptul de a organiza mai multe meciuri la turneul final al EURO 2020, iar atunci firma lui Mircea Sandu ar putea colabora cu Federatia Romana de Fotbal pentru a organiza buna desfasurare a meciurilor care se vor disputa in tara noastra. “Nasul stie deja ca UEFA obliga, inca de la Euro 2016, ca Federatiile sa colaboreze cu astfel de firme. Cum relatia sa cu Platini este una speciala si, in plus, detine functie si in CEx al UEFA, lui Sandu o sa-i fie usor sa primeasca aceasta colaborare”, a povestit o sursa apropiata fostului sef de la Casa Fotbalului.

Mircea Sandu este membru al Comitetului Executiv al UEFA
Mircea Sandu este membru al Comitetului Executiv al UEFA

CITESTE SI: 

SCANDAL MONSTRU la Nationala! Burleanu a fost “inghesuit” de jucatori! CE nemultumiri au tricolorii!

BOMBA! Mircea Sandu revine in fotbalul romanesc! Vrea sa le ia banii patronilor de echipe

Piturca a fost lasat sa plece

Mircea Sandu nu a putut sa stea foarte mult timp departe de fotbal
Mircea Sandu nu a putut sa stea foarte mult timp departe de fotbal

Mircea Sandu a lansat nenumarate atacuri la adresa lui Razvan Burleanu, iar plecarea lui Victor Piturca de pe banca nationalei i-a dat un nou motiv pentru a-l contra pe predecesorul sau de la Federatie. “Sunt stupefiat. Piturca a fost fortat sa plece. Sunt anumite interese ale celor care conduc acum FRF-ul. Nu poti sa schimbi asa un antrenor. Eu ma intreb cum s-a reziliat acest contract, cand domnul Burleanu este plecat, şs pe banii cui, in timpul serviciului, in Muntenegru, unde sunt alegeri sau calendar pentru minifotbal? Deci in ziua in care se anunta rezilierea contractului selectionerului, presedintele e plecat. Cu cine a vorbit Piturca? Iar daca Burleanu e plecat, Chivorchian si-a luat concediu. El e plecat cu minifotbalul, a ramas asa cum am spus, a fost minicandidat, acum e minipresedinte ocupat cu minifotbal, care nu e inregistrat pe nicaieri. Cred ca ar fi bine daca ar spune cine i-a platit avionul si toate celelalte”, a spus “Nasul” pentru Mediafax.