Mirela Boureanu Vaida a răbufnit pe Facebook: ”Pentru că mă ameninți că îmi iei…”

Publicat: 08/05/2019 | 14:28

Mirela Boureanu Vaida nu a mai rezistat și a răbufnit pe Facebook. Fosta prezentatoare TV este extrem de nemulțumită de situația în care o pune statul.

Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică pentru a treia oară însă fericirea îi este umbrită din cauza statului român. Vedeta a răbufnit pe contul ei de Facebook deoarece riscă să-și piardă indemnizația de creștere a copilului. (CITEȘTE ȘI: MIRELA VAIDA, LA UN PAS DE MOARTE DUPĂ CE A PIERDUT O SARCINĂ! AVEM PRIMELE DECLARAȚII DE LA FOSTA VEDETĂ A ANTENEI)

”Statule, lasa mamele sa munceasca si sa castige bani, chiar daca primesc indemnizatie de crestere a copilului! Vad ca tot cauti solutii sa sporesti natalitatea!! Iti spun eu, mama a 3 copii mici, dintre care ultimul are 4 saptamani, ca nu ma ajuti deloc! De ce? Pentru ca ma ameninti ca imi iei indemnizatia aia, si asa foarte mica in raport cu cat am cotizat eu la stat in ultimii ani, daca accept cumva sa cant la un eveniment privat, sa prezint un spectacol sau o emisiune ori sa joc la teatru!

Nu am voie nici sa postez o reclama la un produs comercial pe conturile mele de social media, pentru ca nu pot incasa bani. Asa ca stau acasa. Si tu pierzi, si eu pierd! Pentru ce? Da-mi indemnizatia care mi se cuvine dar lasa-ma sa si muncesc in timpul asta! Eu platesc impozit pe venituri, deci tu castigi! Tu ma tii activa, ma faci sa ma simt utila, frumoasa, importanta, fericita, ma lasi sa si castig bani legal pentru a-mi creste copiii si toata lumea e fericita!

Stii cate oferte am refuzat pana acum? Nu e pacat? Si daca ajungem la o intelegere, pe cuvant ca il fac si pe al 4-lea!! Nu asta iti doresti? Gandeste-te !! Mamele, chiar daca au de crescut copii, nu-si pierd calitatea profesionala! Unele chiar vor si pot sa munceasca, fara sa le pui mereu sa aleaga!! Fii prietenul lor, nu dusman!!”, a scris Mirela Boureanu Vaida pe contul ei de Facebook.

Mirela Boureanu Vaida, pregătiri pentru creștinarea micuțului Tudor Ștefan

Pe 10 aprilie, Mirela Boureanu Vaida a adus pe lume cel de-al treilea copilaș, un băiețel. Fosta prezentatoare TV este în culmea fericirii de când a devenit, din nou, mămică și a început deja să se gândească la creștinarea micuțului Tudor Ștefan, dar și la petrecerea de la restaurant. (CITEȘTE ȘI: MIRELA VAIDA, TERORIZATĂ DE FIICA EI: ”NE AȘTEAPTĂ VREMURI GRELE…”)

„Ne-am gândit doar, dar încă nu ştim unde, cum… Nu am ales o locaţie. Noi am zis să facem toate lucrurile pe rând, să le luăm pas cu pas şi vom vedea. Nu ştiu dacă vom face o petrecere mare, dar cu siguranţă va fi o petrecere cu apropiaţii, cu oamenii dragi nouă şi va fi o petrecere fără organizările alea gomoase ca la nunţi. Ne dorim o petrecere relaxantă, în care lumea să vină îmbrăcată lejer, să fie într-o zi de vară, într-o locaţie superbă lângă pădure, lângă o piscină. Adică vrem o chestie relaxantă, în care lumea să se simtă bine şi în care să şi înnopteze acolo dacă se poate”, a declarat Mirela Vaida la Antena Stars.

Citește și...