Mirela de la Insula Iubirii, în culmea disperării! Fosta concurentă de la Antena 1, apel disperat către fani

Autor: Daria Popa
Publicat: 10/05/2020 | 18:49
Mirela de la Insula Iubirii, în culmea disperării! Fosta concurentă de la Antena 1, apel disperat către fani

Mirela de la Insula Iubirii trece prin momente cumplite. Fosta concurentă de la Antena 1 a făcut un apel disperat pe paginile sale de socializare și le-a cerut ajutorul fanilor pentru problema cu care se confruntă.

Toată lumea știe că Mirela Banias este o mare iubitoare de animale, iar în aceste momente, fosta concurentă de la Insula Iubirii trece prin clipe de groază. Unul dintre patrupezii săi pe care îi tratează ca pe copiii ei a dispărut de acasă. Este vorba despre cățelușa ei, Tea.

CITEȘTE ȘI – MIRELA BANIAS DE LA ”INSULA IUBIRII” S-A CĂSĂTORIT RELIGIOS! ROCHIA EI DE MIREASĂ A FOST NEOBIȘNUITĂ

Tocmai de aceea, Mirela are nevoie de ajutor și a apelat la bunătatea fanilor săi de pe rețelele de socializare, povestindu-le cele întâmplate. „Am pierdut-o în Viile Dejului. Ofer recompensă!!!. Încă o căutăm pe Tea. Am pierdut-o în Viile Dejului, aproape de terenul de fotbal. Ofer recompensă mare. Are cip. Dacă aveți informații despre ea, vă rog să îmi scrieți”, a scris Mirela Banias la un Insta Story, pe contul său de Instagram.

Mirela Banias a spus adevărul despre operațiile estetice

Mirela Banias de la Insula Iubirii este de nerecunoscut! Fosta concurentă de la Antena 1 s-a schimbat extrem de mult de la terminarea filmărilor și a apelat chiar și la câteva intervenții estetice. Și, pentru că toată lumea a observat schimbările produse la nivelul înfățișării sale,  Mirela a lămurit lucrurile și a spus câte intervenții estetice are. „Am doar acid hialuronic și lifting facial cu fire, o intervenție noninvazivă” a spus fosta concurentă de la Insula Iubirii, pe Instagramul său.

Citește și...