Mirela Vaida nu a mai putut ascunde sarcina, iar noi avem imagini exclusive!

Publicat: 26/10/2018 | 00:21

Vestea că Mirela Vaida este însărcinată pentru a treia oară s-a împrăștiat repede în showbiz-ul autohton. (Cum câștigi bani rapid) Vedeta de la Antena 1, care urmează să devină mamă din nou, trăiește una dintre cele mai mari bucurii ale vieții. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu burtica de graviduță a prezentatoarei TV. (CITEȘTE ȘI: SEXY-IUBITA ”REGELUI ROȚILOR” S-A APLECAT ȘI ȘI-A ARĂTAT FUNDUL MEGA-BOMBAT)

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Mirela Vaida, în zona de nord a Capitalei, în fața platourilor de filmare ale emisiunii pe care o prezintă. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Îmbrăcată lejer, cu o salopetă de blugi și o geacă de piele roșie, cu ochii protejați de ochelari de soare, vedeta Antenei etala o formă de zile mari, cu toate că burtica de gravidă este destul de evidentă.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Ar urma să nască în aprilie

Din câte se pare, acesta ar fi fost și motivul pentru care Mirela Vaida a făcut, recent, marele anunț. Vedeta nu mai avea cum să își țină sarcina departe de ochii curioșilor. Artista urmează să nască în luna aprilie a anului viitor un băiețel care va purta numele Tudor Ștefan, însă până atunci speră să poată să facă tot ce şi-a propus, să muncească în continuare.

Imediat ce a coborât din bolidul de lux pe care-l conduce, vedeta și-a luat lucrurile necesare din mașină, o tabletă și o pungă cu haine, și s-a îndreptat în mare grabă spre studioul emisiunii. (NU RATA, AICI: PATRONUL DE LA COLECTIV ESTE ÎNVINUIT DE ”IADUL DIN CLUB” DAR CONTINUĂ SĂ … )

Mirela Vaida nu a mai putut ascunde sarcina

„Unde creşte al doilea, creşte şi al treilea, şi al patrulea…”

Mirela Vaida a mărturisit în urmă cu ceva vreme că-și dorește extinderea familiei. „Îmi doresc trei copii, chiar patru. Acum să vedem, dar dacă dă Dumnezeu ca din a treia oară să iasă patru, să fie gemeni şi am scăpat de doi dintr-o lovitură… (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Poate e greu, dar unde creşte al doilea, creşte şi al treilea, şi al patrulea.

La primul e greu, la al doilea zici cine m-a pus, dar de la al treilea te relaxezi… îl mai învaţă sora la prostii… La primul îmi făceam mea culpa, nu dormeam nopţile, cum am putut eu să fac asta? Primul dacă cădea şi se lovea la buziță şi îi dădea sângele, lucru frecvent la copii, vai dar cât plângeam. Cum am putut, ce mamă sunt?

Al doilea, săracul, dacă nu avea ceva grav… lucrurile astea nu poţi să le controlezi. Asta spun tuturor. Faceţi măcar doi copii că la primul eşti preocupat… la al doilea îl mai şi laşi. La al treilea sunt curioasă, dar când o să vă aflu, vă spun”, mărturisea Mirela Vaida, în urmă cu ceva timp. (NU RATA, AICI: GIGI BECALI A ”EXPLODAT” ÎN DOROBANȚI! A DESCHIS PORTIERA MAYBACHULUI DE 200.000 € ȘI…)

Cine este soțul Mirelei Vaida

Mirela Vaida și Alexandru s-au căsătorit în urmă cu nouă ani și au o relație foarte frumoasă, deși soțul ei nu apare la TV și nici pe rețelele de socializare. Potrivit declarațiilor Mirelei, bărbatul nu are conturi pe rețelele de socializare și nu este de acord cu această expunere pe Internet. Alexandru este director general la o companie şi călătoreşte destul de mult prin ţară. (CITEȘTE ȘI: CUM AM FOTOGRAFIAT-O PE VĂDUVA LUI FANE SPOITORU LA MORMÂNTUL INTERLOPULUI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)