Misha a spus totul despre împăcarea cu Connect-R. Ce se întâmplă între cei doi

Autor: Maria H.
Publicat: 09/10/2019 | 14:52

Misha și Connect-R nu mai sunt soț și soție, însă sunt văzuți foarte des împreună, chiar și în vacanțe. Deși s-a tot speculat în ultima vreme că cei doi formează din nou un cuplu, ei bine, artista a decis să facă lumină în acest caz și să spună care este, de fapt, relația cu tatăl fetiței sale, Maya.

Cântăreața a mărturisit că se înțelege foarte bine cu fostul ei soț și se întâlnesc foarte des datorită fetiței, însă a ținut să prezize că tot divorțată este.

„Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie ok, după cum vedeţi”, a Misha, potrivit click.ro.

Misha și Connect-R au divorțat în 2016

Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, este o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie 2014 și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22.

Naşii cuplului sunt Pepe şi Raluca. Ştefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982, în București. El este un artist și actor de hip hop, dance și pop de etnie romă din România. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya. (NU RATA: MISHA ARE COȘMARURI DUPĂ DIVORȚ?! PRIMELE IMAGINI CU TATUAJUL SECRET)

Pe 14 august 2018, Connect-R a anunțat, printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare, că el și Misha au divorțat în secret din 2016.

“Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț. Doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a scris cântărețul pe Instagram și Facebook în vara anului trecut.

Citește și...