Misha și Connect-R s-au împăcat, de dragul ei: ”Să fii curajoasă și înțeleaptă!”

Publicat: 15/09/2020 | 11:47

Misha și Connect-R au format, din nou, un cuplu în prima zi a acestei săptămâni. A corespuns cu începerea noului an școlar… Maya, fiica celor doi, i-a unit, cel puțin pentru o zi. 

CITEȘTE ȘI: MISHA A DEZVĂLUIT MOTIVUL DIVORȚULUI DE CONNECT-R: ”CEA MAI MARE LECȚIE PE CARE AM ÎNVĂȚAT-O ESTE…”

Misha și Connect-R au fost alături de fiica lor, Maya, care a început luni școala. Cei doi sunt divorțați, dar, de dragul fetiței pe care o au împreună, s-au afișat pe străzile din Capitală, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat în relația ce părea, la un moment dat, indestructibilă.

Misha și Connect-R s-au împăcat, de dragul fetiței lor, Maya

Misha a postat și ea câteva fotografii alături de Maya și a scris și un mesaj public de încurajare pentru fetiță. “Prima zi de școală! Mult succes, Maya! Să fii curajoasă, înțeleaptă și să ai mereu încredere în tine. Te Iubesc!”, a scris Misha pe pagina sa de Instagram pentru fiica sa.

NU RATA: MISHA, ÎNTR-UN COSTUM DE BAIE DECUPAT ÎN ZONELE INTIME! POZA INCITANTĂ A FOST PUBLICATĂ DUPĂ CE A FĂCUT UN GEST EMOȚIONANT PENTRU FOSTUL SOȚ, CONNECT-R

Fanii i-au împăcat de mai multe ori pe cei doi, iar în spațiul public s-a vehiculat chiar ideea că sunt din nou împreună, datorită vacanțelor în care au mers alături de fetița lor. Dar, totuși, Misha și Connect-R se țin de decizia luată în 2017, iar de atunci nu mai formează un cuplu. Doar atunci când Maya are nevoie de amândoi.