Acasă » Știri » Misterioasa prietenie a lui Lexy cu fetele din dosarul “Prostituate pentru VIP-uri”

Misterioasa prietenie a lui Lexy cu fetele din dosarul “Prostituate pentru VIP-uri”

De: Cancan 20/01/2016 | 23:39

Unii (sa recunoastem, in majoritate barbati) cred cu neclintita convingere ca nu exista prietenie intre femei. Iar atunci cand ea exista, vad tot felul de interese ascunse in spatele acesteia.

Altii, mai intelepti, au ajuns la concluzia ca o prietenie este validata mereu de incercari si ca nu iti poate fi prieten cel care te lasa la greu.

Cand exista atatea pareri venite sa demoleze ideea de prietenie (in general), nu poti sa nu te minunezi in fata unei prietenii (in particular), asa cum este prietenia despre care va vom povesti noi in randurile urmatoare.

Subiectul nostru este Lexy (o fata despre care se stiu atat de putine incat simtim nevoia sa-i facem o scurta prezentare) si prieteniile pe care le-a legat cu alte fete.

Alexandra („Lexy” despre care scriem) are – spun femei invidioase – 30 de ani+ (desi pare mai tanara) si este fiica unui roman extrem de bogat.

Lexy epateaza cu imaginile pe care le posteaza pe conturile de socializare
Lexy epateaza cu imaginile pe care le posteaza pe conturile de socializare

Tatal lui Lexy, dom’ Nic (cum ii zic apropiatii) este, si el, un personaj cvasi-absent in spatiul public in ciuda unei averi impresionante. Omul a muncit serios, a lansat, imediat dupa Revolutie, reteaua de magazine „Nic” din Bucuresti si, usor, usor, a cladit un adevarat imperiu: a cumparat spatii comerciale in cele mai exclusiviste zone ale Capitalei (de pilda, pe strada Radu Beller, un soi de „Rodeo Drive„, una din strazile plasate in Beverly Hills si pe care sunt insirate cele mai scumpe pravalii din lume), dar si terenuri in Primaverii sau alte cartier de lux din targul Bucurestilor.

Daca tot ne-am referit la terenuri, pe unul dintre acestea, intre paranteze fie mentionat, dom’ Nic a construit un complex rezidential (pe strada Mircea Eliade, in apropiere de resedintele lui Traian Basescu sau Ion Tiriac) cu apartamente foarte scumpe, neaccesibile „muritorilor„.

_____________

CITESTE SI:

Totul a pornit de la dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”! MM si „Stramba lui Dodel” se acuza reciproc de prostitutie

Diana Guresoaie a recunoscut ca milionarul Ioan Neculaie a platit-o: “Mi-a dat 3000 de lei ca sa fac sex cu el!”

Stenogramele care probeaza reteaua de prostitutie! Ce ii spunea proxenetei milionarul cu elicopter: „I-am pus tate, i-am…”

_____________

Acelasi dom’ Nic a dezvoltat insa si alte mega-afaceri imobiliare, fiind asociat in unele cu Dan Petrescu, nu fostul fotbalist (actualmente antrenor), ci afaceristul despre care Ion Tiriac spunea candva ca este cel mai bogat roman (totodata, si discret, dovada ca putini i-au auzit numele pronuntat).

Sa ne intoarcem insa la Lexy, caci ea este subiectul acestui articol. Fiica rasfatata a lui Nic nu-si refuza niciun moft. Nu banii sunt o problema pentru ea, ci faptul ca nu are timp sa-i cheltuie!

Hobby-urile
Hobby-urile „printesei” lui dom’ Nic sunt masinile extrem de scumpe si vacantele in locuri exclusiviste

Lexy este (popular vorbind) o „fata de bani gata„. Dar nu este o „fata de bani gata” ca toate celelalte, ci una de F O A R T E multi „bani gata! Nu exista loc scump si foarte scump de pe globul asta pamantesc unde sa nu fi fost si Lexy! Australia, Franta, America, Spania, Caraibe, Italia, etc. sunt pe lista ei cum ar fi Filiasi, Husi, Aiud, Slatina sau Salonta pe lista majoritatii romanilor.

Lexy starneste fanteziile barbatilor pe conturile de socializare
Lexy starneste fanteziile barbatilor pe conturile de socializare

Daca v-am povesti, de altfel, ca are genti de zeci de mii de euro, poate chiar sute, masini (dintre care, firesc, nu putea lipsi un Ferrari, parcat pe stradutele inguste din Monaco, unde Lexy detine si un apartament) ar fi ca si cum v-am povesti ca Abramovici isi permite (daca isi doreste, desigur) sa-si cumpere intr-o zi chiar si doua pungi cu… pufuleti si un bax de „eugenii”!

Alexandra Ghinea isi cunoaste
Alexandra isi cunoaste „atuuurile” si nu se fereste sa le evidentieze

Dar daca tot am filozofat la inceput despre prietenie, nu puteam sa trecem peste un alt dicton: “Spune-mi cu cine esti prieten ca sa iti spun cine esti!” E o vorba de care Lexy, evident, nu tine cont. Caci, pentru domnisoara Lexy prietenia pare sa nu se incurce in prejudecati, altfel nu ne-am putea explica ce legatura ar exista intre ea si… fetele „rau famate” de oras!

Asa cum isi afiseaza bogatia cu mare lejeritate, tot la fel Lexy afiseaza si prietenia la catarama cu Georgiana Constantin, D.N, Ramona Popescu sau Diana Guresoaie (care s-a capatat cu faimoasa porecla „Stramba a lui Dodel„, dupa relatia avuta cu ex-stelistul Cristi Tanase).

Daca pana anul trecut toate acestea erau simple „fete de oras„, deodata ancheta procurorilor in celebrul dosar „Prostituate pentru VIP-uri” le-a transformat fie in proxenete, fie in dame de consumatie!

D.N si Guresoaie sunt nelipsite din anturajul lui Lexy

Practic, nu mai e un secret pentru nimeni ca Diana Guresoaie (de exemplu) ii „plasa” fete milionarului Ioan Neculaie sau altor bogatasi – amatori de sex – in schimbul unor sume de bani. La vremea la care ancheta in acest caz a „explodat”, CANCAN.ro a publicat, in premiera nationala, o serie de stenograme care demonstrau legatura acestor fete cu reteaua de prostitutie.

Iata cum erau negociate de Guresoaie femeile care urmau sa ajunga in patul bogatasilor, intr-o discutie telefonica purtata cu Ioan Neculaie

Diana Guresoaie (D.G.): Mi-a zis aseara ca s-ar putea sa plece (n.red. – una dintre fetele care ar fi fost traficate), ca o sunase, ma-sa… eram in masina.
Ioan Neculaie (I.N.): Da, da, da.

D.G.: Si zicea ca isi ia bilet la avion… ca are si bani acum… si se poate duce la ma-sa.
I.N.: Da, da. Si sa se duca cu avionul, daca are avion…
D.G.: Ce?
I.N.: Au in fiecare zi astia avion?

D.G.: Habar nu am, asta ma intrebi pe mine? N-am idee!
I.N.: Mda… Pai daca ar avea… curu ca al lui Ramona… piesa de piesa ar fi Diano!
D.G.: Pai fa-i-l
I.N.: Imi bag p…a in facutul ei… I-am mai pus eu la una tate si…

D.G.: Si ce?
I.N.: Si i-am indreptat dintii si ne-am despartit.
D.G.: Si…
I.N.: Iubita mea, tu, i-am indreptat dintii, i-am luat un Range Rover… da… Du-te-n p…a mea… ce-I faci la telefonul ala ca ma enervezi!

D.G.: Da nu-I fac nimic la telefon. Nu stiu de ce se aude asa. Am telefoanele ascultate.
I.N.: ei, na! Ce sa zic! Da…
D.G.: Da. Pana imi face u unghiile…
I.N.: Da, asta asa ca… merita! Nu te faci de ras cu ea in lume… Merita!

D.G.: Cine? Asta, nu?
I.N.: Cum?
D.G.: Cu aia nu te faci de ras, nu?
I.N.: Nu!
D.G.: Pai… Intra. Cand intra nici nu te vezi.
I.N.: Mda, exact…

D.G.: Despre ce vorbim…
I.N.: Stii ce? Ce e foarte ciudat pentru mine… Ma-sa, spre exemplu. E medic stomatolog. Nu e oricine.
D.G.: A, da, da…
I.N.: Oricat de… Totusi, e medic. Da in p…a mea si ea sta si suge p…a prin Bucuresti la fraieri… Vezi ce faci la telefonul ala ca imi bag…

Iar aceasta este doar o fila dintr-un dosar stufos. Mai mult, luni dimineata. la ultima infatisare din acest proces, chiar Diana Guresoaie a recunoscut totul: „Am primit 3000 de lei de la Ioan Neculaie pentru sex (…) A fost si D.N. cu mine la Brasov„.

De cealalta parte, D.N. a marturisit si ea ca s-a prostituat: „Cand am ajuns la Brasov cu Diana Guresoaie nu intentionam sa facem sex, dar lucrurile au degenerat (…) A doua oara am acceptat„.

Aceste declaratii au fost completate de Ramona Popescu, audiata si ea de judecatori. Castigatoare a celei de-a doua editii a concursului „Next Top Model„, Ramona a povestit: „In 2014, am mers cu Guresoaie la Brasov. Am facut sex cu domnul Neculaie si am primit bani (…) Apoi, am mai fost de doua ori la el si mi-a platit 1000 de euro (…) Am fost cu domnul Neculaie, ulterior, in Grecia, l-am insotit acolo, si mi-a dat 3.000 de euro”.

Imaginea care tradeaza camaradenia dintre Lexy si o alta
Imaginea care tradeaza camaradenia dintre Lexy si o alta „fata buna de oras”, Ramona Popescu

 

Ca si D.N. , Ramona Popescu sau Guresoaie, in februarie 2015, o alta „fata de oras„, si anume Georgiana Constantin – cu care Lexy se afiseaza azi in vacante sau la sesiuni interminabile de shopping – a fost si ea retinuta, petrecand o noapte in arestul Politiei.

Georgiana Constantin este una dintre „tovarasele” fiicei bogatasului dom’ Nic

Interogate la acea ora, niciuna dintre cele patru nu a negat implicarea in reteaua de prostitutie! Trecutul lor insa nu a oprit-o pe Lexy sa le accepte in anturajul ei de fata de bani gata si sa conserve vechile prietenii dincolo de orice susoteli.

Asta e cea mai buna dovada ca fiica lui dom’ Nic nu se dezice nici in ultimul ceas de proverbul… „Prietenul, la nevoie se cunoaste!„, iar noi incheiem „expozeul” despre prietenie!

(Adrian Nicolae)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...