Misterul amantlacului dintre Barack Obama si Beyonce, descifrat de o romanca: „Categoric, intre ai a fost ceva”

Publicat: 12/02/2014 | 09:24
Misterul amantlacului dintre Barack Obama si Beyonce, descifrat de o romanca: „Categoric, intre ai a fost ceva”

Bomba aruncata de francezii de la Gala, si anume presupusul amantlac dintre Obama si Beyonce, este confirmata de Carmen Harra. Cea mai cunoscuta romanca din America, dupa Nadia, sustine ca intre presedinte SUA si faimoasa cantareata exista cu siguranta ceva.

La inceputul acestei saptamani, Gala – una dintre cele mai citite publicatii din Hexagon – a aruncat bomba ultimilor ani, sustinand ca Barack Obama si-ar fi inselat sotia cu celebra Beyonce. Carmen Harra, faimoasa prezicatoare a vedetelor de la Hollywood, confirma cele scrise de francezi, prezentand cateva detalii despre presupusul amantlac de la Casa Alba.

Carmen Harra, alaturi de cel de-al 42-lea presedinte al SUA, Bill Clinton
Carmen Harra, alaturi de cel de-al 42-lea presedinte al SUA, Bill Clinton

Cine a cantat la investirea lui Obama? Beyonce! Cine e toata ziua la Casa Alba? Beyonce! Cine vorbeste pe linie directa cu presedintele? Beyonce! De ce nu Lady Gaga?! Beyonce are o trecere bizar de mare la Casa Alba, iar sotii Obama pun totul sub umbrela prieteniei, dar raman semne de intrebare. Categoric, intre Beyonce si Obama a fost ceva!„, a declarat Carmen Harra pentru ziarul RING.

Barack Obama si Beyonce, intr-o ipostaza care ridica multe semne de intrebare
Barack Obama si Beyonce, intr-o ipostaza care ridica multe semne de intrebare

Faimoasa prezicatoare sustine ca presedintele Statelor Unite este cel care a propulsat-o pe sotia lui Jay-Z la statutul de prima cantareata a Americii si arunca bomba: Michelle Obama este la curent cu aventura sotului ei, insa nu va divorta niciodata.
_____

CITITI SI:

Un nou SCANDAL amoros zguduie Casa Alba: Obama a avut o relatie cu Beyonce! Decizia SOC pe care o va lua Michelle Obama

A INSELAT-O si acum a parasit-o! Presedintele Frantei anunta ca nu mai este impreuna cu „prima doamna”
_____

E de mult si, orice s-ar intampla, Michelle nu il paraseste pe Barack decat mort. Desi Michelle stie ce s-a intamplat intre Barack si Beyonce, nu va exista un divort la Casa Alba. Insa Beyonce ar trebui sa se teama de Michelle daca scandalul explodeaza. La mijloc e atractie fizica, nu dragoste. si nu sunt compatibili. Din cauza diferentei de varsta, relatia nu va rezista. La mijloc sunt prea multe jocuri si prea multa putere. Beyonce a fost propulsata de presedinte ca prima cantareata a SUA, desi exista voci mai bune„, a mai tinut sa precizeze Carmen Harra.

Un nou „SexGate” la Casa Alba?

Intreg scandalul a plecat de la dezvaluirea facuta luni de revista franceza Gala, care sustine ca americanii de la Washington Post lucreaza la un subiect care va zgudui lumea: Barack Obama a avut o relatie cu Beyonce. Fotograful Pascal Rostain sustine ca ziaristii de la Post are mai multe probe care demonstreaza o legatura amoroasa intre presedintele SUA si sotia lui Jay-Z.

J.D

Citește și...