Misty este însărcinată pentru a doua oară?! S-a pozat cu Keo și frumoasa lor fetiță: “Mânuța Aryei pe burtică indică…”

Publicat: 16/07/2020 | 21:29

“Misty este însărcinată pentru a doua oară și a ascuns sarcina?!” – este o întrebare pe care au avut-o mulți în minte imediat ce au văzut o fotografie de colecție cu artista și familia sa. Ea s-a pozat alături de Keo și frumoasa lor fetiță, Aryei, iar atenția tuturor a fost îndreptată către burtica sa care pare a fi una de graviduță.

Citește și: Scandalul momentului în showbiz! Ce a făcut Misty, după ce Andreea Bălan a umilit-o pe Internet: “Abia aştept să…”

Misty este însărcinată pentru a doua oară?!

Alexandra Pavel, pe numele de scenă Misty, a stârnit curiozitatea multora după ce a urcat pe rețelele de socializare o poză de album în care apare împreună cu fetița sa și Keo. După cum puteți observa în imaginea de mai jos, Arya ține mâna pe burtica vedetei care pare că s-ar afla deja în al doilea trimestru. În plus, descrierea pusă la fotografie i-a convins și mai mult pe internauți că ea și cunoscutul cântăreț se pregătesc să devină din nou părinți.

“They are the beat of my ?, the pulse in my veins and the energy of my soul. #AndTheBestIsYetToCome ?? (n.r.: Ei sunt ritmul ? mele, pulsul din venele mele și energia sufletului meu. #IarCeEsteMaiBunUrmeazăSăVină ??)@aryaviolette @keomusic” este mesajul scris de Misty pe contul ei de Instagram.

Nu rata: Keo, mesaj tranșant despre căsătoria cu Misty: ”E de 100 de ori mai puternic decât o hârtie”

În timp ce unii au întrebat-o dacă este sau nu gravidă, alții i-au lăsat deja felicitările pentru presupusa sarcină. Până în momentul redactării articolului, cântăreața nu a răspuns la niciun comentariu.

“Iubirea adevărată nu are un final fericit. Iubirea adevărată NU are sfârșit. Familia este cel mai important motiv de bucurie, iar a ta se mărește! ❤️?‍?‍?‍?”, “Ce aveți voi e dragoste adevarată, nu basme! ???Vă doresc sănătate multă!”, “Mânuța Aryei pe burtică indică ceva…??????????????”, “Din nou însărcinată? Felicitări ?” și “Mă bucur să văd că iubirea adevărată a învins și aveți o familie asa de minunată ❤️? Daca este adevărat, sarcină ușoară, sănătate și fericire ❤️❤️❤️” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai jos.

Misty a stârnit controverse după ce a făcut publică această poză de colecție cu fiica și iubitul ei, Keo © Instagram
Misty a stârnit controverse după ce a făcut publică această poză de colecție cu fiica și iubitul ei, Keo © Instagram

Vezi și: Misty, clipe groaznice: “Mi-a căzut părul”. Ce probleme de sănătate are femeia care l-a “furat” pe Keo de la Andreea Bălan

Misty a împlinit 30 de ani pe 22 ianuarie, iar partenerul ei de viață are 42 de ani. Pe numele din buletin Cosmin Mustață, artistul și-a sărbătorit ziua de naștere pe 21 iunie. Cei doi iubiți au devenit pentru prima dată părinți pe 27 decembrie 2018, iar fiica lor se numește Arya Violette.