Moarte cumplită pentru o bătrână de 80 de ani. Cum au găsit-o pompierii, după ce au spart ușa locuinței sale

Autor:
Publicat: 15/09/2020 | 09:38
Moarte cumplită pentru o bătrână de 80 de ani. Cum au găsit-o pompierii, după ce au spart ușa locuinței sale

O bătrână de 80 de ani a avut parte de o moarte cumplită. Aceasta a fost găsită fără viață în propria locuință, după ce pompierii au reușit să spargă ușa imobilului în care trăia.

O bătrână de 80 de ani a murit în cel mai cumplit mod cu putință. Femeia din Vaslui a fost găsită de pompieri decedată, imediat după ce aceștia au intervenit de urgență și au reușit să spargă ușa apartamentului în care locuia. Alarma a fost dată de către vecinii femeii, care s-au îngrijorat în momentul în care aceasta nu a mai răspuns la ușă. Aceștia au sunat de urgență la 112 și au chemat un echipaj medical, dar și pompierii.

Potrivit informațiilor oferite de presa locală, bătrâna a fost găsită asfixiată și în stare de inconștiență. Imediat după ce trupul i-a fost scos din apartament, medicii ajunși și ei la fața locului au început de urgență manevrele de resuscitare, însă în zadar. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bătrâna de 80 de ani, care a fost declarată decedată după 65 de minute.

A murit din cauza unui televizor defect

În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că bătrâna de 80 de ani a murit intoxicată cu fumul ce a provenit de la televizorul defect pe care îl avea în casă. În momentul în care pompierii au reușit să pătrundă în locuința acesteia, au descoperit televizorul complet ars.

„Victima în vârstă aproximativ 80 ani a fost găsită asfixiată şi în stare de inconştienţă. Ea a fost scoasă din apartament şi s-au început manevrele de resuscitare. La faţa locului a fost deplasată şi o ambulanţă tip B de la SAJ Vaslui.

Din nefericire, organismul victimei nu a răspuns manevrelor de resuscitare, după aproximativ 65 minute fiind declarat decesul persoanei”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, scrie Antena 3.