Moartea Cristinei Țopescu, trasă la indigo. Un bârlădean a fost găsit fără suflare, după 2 săptămâni. Cum a fost posibil

Publicat: 05/02/2020 | 09:57
Moartea Cristinei Țopescu, trasă la indigo. Un bârlădean a fost găsit fără suflare, după 2 săptămâni. Cum a fost posibil

Moartea Cristinei Țopescu a ridicat numeroase semne de întrebare. Regretata jurnalistă și-a dat ultima suflare singură, înconjurată doar de câteva dintre animalele sale de companie și a fost găsită 2 săptămâni mai târziu. Acum, scenariul se repetă. Un bârlădean de 72 de ani a avut parte de același sfârșit dureros ca al Cristinei Țopescu. Acesta a fost găsit decedat în locuința sa și se pare că a murit singur acum mai bine de 2 săptămâni. 

Un bătrân de 72 de ani Bârlad a fost găsit mort în propria sa locuință. Potrivit informațiilor oferite de vremeanoua.ro, bărbatul nu mai fusese văzut de mai bine de 2 săptămâni, timp în care nimeni nu și-a dat seama că se întâmplă ceva ciudat cu acesta sau că ar fi putut să pățească ceva rău. Sursa citată notează că rudele bătrânului nu țineau legătura cu acesta.

La un moment dat, unul dintre veciniui bătrânului a alertat autoritățile, care au fost șocate să-l găsească pe bărbat fără suflare, în propria sa locuință. Pompierii au intervenit imediat și au spart ușa casei bârlădeanului, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe acesta. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar acum se așteaptă rezultatele autopsiei, pentru a se afla care a fost, cu exactitate, cauza morții bărbatului de 72 de ani.

„Detasamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecialã de stingere cu apã si spumã si modul pentru descarcerare, în municipiul Bârlad, pe strada Sg. Maj. Ivascu (iesirea spre Perieni), pentru deblocarea unei usi. Era foarte posibil ca în casã sã existe o persoanã cãzutã. Dupã deblocarea usii de acces, în casã a fost gãsitã cãzutã si inconstientã o persoanã în vârstã de aproximativ 72 ani. Persoana fost declaratã decedatã. La Interventie a participat si un echipaj al Politiei Municipale Bârlad”, a precizat Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.

„Bãrbatul decedat nu mai fusese vãzut de peste douã sãptãmâni. Rudele sale nu tineau legãtura cu el, nu stiau dacã victima era sau nu bolnavã. În cauzã s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã”, a precizat Loredana David, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citește și...