Moartea lui Adrian Iovan, subiect de dezbatere in toata tara! Ce cred oamenii simpli despre accidentul tragic din munti

Publicat: 22/01/2014 | 14:10

Moartea lui Adrian Iovan a indurerat o tara intraga. Chiar daca tragedia s-a lasat cu cateva demisii, parerea generala este aceeasi: nimic nu il va aduce pe celebrul pilot inapoi, iar moartea lui va fi uitata repede.

„Se putea face mai mult”. Aceasta este parerea unuia dintre romanii care au privit cu sufletul la gura vestile despre tragedia din Muntii Apuseni, din data de 20 ianuarie.

Omul, de meserie inginer constructor, nu isi poate explica cum a fost posibil ca autoritatile sa fie atat de incete intr-un caz de urgenta la nivel national.

Ca multi romani, el arata cu degetul spre cei responsabili, dar este convins ca cei vinovati nu vor fi trasi la raspundere. „In mod cert, autoritatile puteau sa ii gaseasca mai repede.

Intr-adevar, operatiunile de acest fel sunt mai delicate din cauza vremii. Nu am inteles ce fel de avion era ala. Astia, in filmele americane, pun avionul pe pilot automat si nici nu il intereseaza pe pilot unde se duce avionul. Nu conteaza ca e ceata, ca e vant.

adrian iovan

Drama e ca nu au murit din cauza accidentului. Probabil la autopsie se va vedea. E exclusa eroarea umana. Oamenii de calibrul lui Iovan au mii de ore de zbor.

Nu cred ca vor cadea capete. Ar trebui facuta o ancheta de procurori pe bune. La autopsie ce poti sa vezi?”, spune un barbat caruia reporterii Cancan.ro i-au luat un interviu.

Parerea lui este impartasita de multi romani, pe forumuri sau pe diverse site-uri de pe internet. Concluzia este aceeasi, spusa mai mult sau mai putin academic, de oameni cu carte sau nu: pilotul putea fi astazi in viata daca acest caz ar fi fost tretat cu mai multa seriozitate.

 Citeste si:

Trupul lui Adrian Iovan va fi depus la cimitirul Bellu Catolic. Vezi cine se va ocupa de inmormantarea pilotului

IMAGINI SOCANTE! Singurele poze cu Adrian Iovan mort! Pilotul a pierit in cel mai infiorator mod posibil!

C.V.

 

 


 

Citește și...