Moartea lui Tudor Simionov. Legiștii britanici au făcut o descoperire șocantă

Publicat: 06/01/2019 | 09:25

Tudor Simionov a fost ucis chiar în noaptea de Revelion. Era bodyguard și a intrat în conflict cu niște indivizi turbulenți care doreau să petreacă acolo unde nu aveau acces, iar românul s-a luptat cu ei pentru a-i împiedica să intre. Englezii îl consideră acum un adevărat erou care și-a dat viața pentru a proteja alți semeni. 

Conform site-ului stirileprotv.ro, surse apropiate de anchetatorii din poliția metropolitană londoneză arată că Tudor Simionov ar fi fost înjunghiat nu de unul, ci de mai mulți agresori.

Cu nu mai puțin de 9 indivizi s-a luptat Tudor Simionov în noaptea de Revelion, aceleași surse menționând că trupul românului este plin de răni provocate de cuțit. Poliția britanică a reținut deja un suspect, în persoana fiului unui cunoscut terorist, însă ofițerii de poliție judiciară nu au încă ferma convingere că el este autorul omorului.

”Arăta ca un eveniment sexual tematic”

Fostul sportiv român, Tudor Simionov, ucis în noaptea de Revelion în Londra, păzea intrarea la o petrecere organizată de un milionar  britanic cunoscut pentru petrecerile sexuale pe care le dă, Lord „Fast Eddie” Davenport, scrie Daily Mail.

În vârstă de 52 de ani, lordul a devenit celebru după ce a organizat mai multe petreceri controversate pentru adolescenți, iar în 2011 a fost condamnat pentru fraudă. Avocatul lordului, Sanjay Panesar, a negat că clientul său a fost organizatorul petrecerii, dar nu a putut confirma dacă a participat sau nu.

O persoană care locuia în apropierea proprietății din Park Lane, unde a avut loc tragedia, a spus că:

Au fost fete îmbrăcate în haine și lenjerie sexy care intrau și ieșeau de la petrecere înainte ca înjunghierea să aibă loc. Arăta ca un eveniment sexual tematic – tocuri înalte, corsete și așa mai departe”.

Tudor Simionov, 33 de ani, fost canotor la Dinamo, a fost ucis în noaptea de Revelion, după ce a bătut de unul singur mai mulți indivizi care i-au atacat colegii, potrivit relatărilor de la fața locului. Fostul sportiv lucra ca paznic la o locație unde avea loc o petrecere exclusivistă de Revelion.

 

Citește și...