Modelul „Regelui” copiat de Croitoru » Antrenorul moldovenilor și-a promovat fiul la prima echipă!

Autor: Cristian P
Publicat: 08/01/2020 | 12:26
Modelul „Regelui” copiat de Croitoru » Antrenorul moldovenilor și-a promovat fiul la prima echipă!

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat în repetate rânduri că Gică Hagi este modelul pe care vrea să-l urmeze, iar acum îl copie întru totul pe „Rege”.


Biletul Zilei » Țintim al treilea „verde” consecutiv!


Pe modelul lui Hagi, care l-a crescut sub aripa sa protectoare pe Ianis, antrenorul moldovenilor și-a promovat fiul la prima echipă, David Croitoru, fiind de departe marea surpriză de la reunirea lotului FC Botoșani!

Pe lângă juctorii din „vechea gardă”, și îi amintim pe goalkeeperii Ianoș Brânză și Eduard Pap, fundașiii Andrei Chindriș, Marcel Holzmann, Andrei Patache, Alexandru Țigănașu, Adrian Moescu, mijlocașii Eduard Florescu, Mario Ebenhofer, atacanții Geroge Câmpanu și Mihai Roman, la reunirea lotului moldovenilor au fost prezenți jucători promovați de la echipa a doua în frunte cu fiul lui Marius Croitoru, David Croitoru. Lista jucătorilor de la echipa a doua promovați la prima echipă, care au fost prezenți la reunire i-a mai cuprins pe Alexandru Caia, Alexandru Piftor, Bogdan Filip, Marian Târșa, Șerban Tomache și Marian Chica- Roșa. Mai mult ca sigur toți aceștia vor face parte din lotul echipei care va pleca în cantonamentul din Antalya și se vor regăsi și în lotul cu care principalul FC Botoșani va aborda cele patru etape rămase de disputat din sezonul regular dar și sezonul de play-off/play-out.

Jucătorii echipei FC Botoșani vor efectua astăzi și mâine vizita medicală iar vineri vor pleca spre București urmând ca sâmbătă dimineață să facă deplasarea spre Antalya. În stagiul de pregătire din Turcia, FC Botoșani va disputa cinci meciuri amicable, cel mai puternic adversar fiind Legia Varșovia.

Citește și...