Biletul Zilei » Țintim al treilea „verde” consecutiv!

Autor: Cristian P
Publicat: 08/01/2020 | 10:53
Biletul Zilei » Țintim al treilea „verde” consecutiv!

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Ne-am dublat din nou investiția fără nicio emoție. Am pariat pe minim două goluri ale ale gazdelor în Dinamo Moscova – Khabarovsk (4-2) și pe cel puțin două schimbări ale tabelelor de marcaj în duelurile din fotbal dintre Manchester United – Manchester City (1-3) și Zaragoza – Gijon (2-0).


Cele mai bune analize, pronosticuri sportive și bilete de pariuri le găsești zi de zi pe pariuri1x2.ro.


Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din trei sporturi diferite, respectiv tenis, hochei și fotbal.

Pentru prima selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Arabia Saudită unde are loc Super Cupa Spaniei. În prima semifinală, Valencia o va întâlni pe Real Madrid, câștigătoarea urmând a se duela pentru trofeu cu Barcelona sau Atletico Madrid, formații carre se vor duela în cea de-a doua semifinal. Formația lui Zidane are prima șansă la calificare, dar noi mizăm acoperit și pariem că Valencia nu se va impune la finalul timpului regulamentar.

A doua selecție de pe Biletul Zilei vine din tenis de la ATP Cup unde N. Basilashvili  se va duela cu P. Cuevas. Vom miza pe victoria lui Basilashvili, un jucător care este mai valoros decât adversarul său.

Închidem Biletul Zilei cu un meci din prima ligă austriacă de hochei la duelul dintre Dorbirn – Vienna. Meciul se anunță spectaculos și cu multe goluri. Noi vom paria „safe” pe minim patru schimbări ale tabelei de marcaj.

Biletul Zilei                                  
Dorbirn – Vienna-  peste 3.5 goluri- cota 1.17
N. Basilashvili – P. Cuevas- 1- cota 1.36
Valencia – Real Madrid- X2- cota 1.26
Cota totală: 2.00

Citește și...