„Moldo-Gol” s-a făcut „lup”: „Tentaţia acestei provocări a fost mult, mult prea mare!”

Publicat: 10/08/2020 | 19:21
„Moldo-Gol” s-a făcut „lup”: „Tentaţia acestei provocări a fost mult, mult prea mare!”

Viorel Moldovan este noul antrenor al formației Petrolul Ploiești. Imediat după ce a semnat cu „lupii galbeni”, „Moldo-gol” a declarat că nu concepe să nu-și treacă în palmares promovarea cu Petrolul la finalul ediției 2020-2021 al Ligii 1.

„Tentaţia acestei provocări a fost mult, mult prea mare, şi ideea în sine, aceea de a reuşi o nouă promovare, de această dată cu FC Petrolul, m-a motivat foarte mult şi a stat la baza deciziei mele de a veni la Ploieşti. Ştiu că voi lucra la un club cu tradiţie, cu suporteri minunaţi, cu istorie, iar asta mă face să fiu extrem de entuziasmat că am ajuns la Petrolul. Pe această cale vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost implicaţi în aducerea mea. Am văzut că sunt dorit foarte mult, lucru care îmi dă şi mai multă încredere şi energie pentru a reuşi ca, la finalul sezonului, să urcăm pe prima scenă fotbalistică”, a declarat Viorel Moldovan.

„Moldo-Gol” a avut parte de o prezentare spectaculoasă pe site-ul oficial al „lupilor”, unde au fost dezvăluite și numele colaboratorilor fostului tehnician al Chindiei.

„Viorel Moldovan este noul antrenor principal al FC Petrolul Ploieşti, după ce a ajuns la un acord cu oficialii clubului nostru. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a semnat un angajament valabil pentru următoarele două stagiuni, dorinţa mărturisită fiind, bineînţeles, aceea a promovării pe scena primului eşalon. Viorel Moldovan va începe treaba la Petrolul de mâine, iar din staff-ul său vor face parte Francisc Dican (antrenor secund) şi Stelian Isac (preparator fizic). Bun venit şi mult succes, Viorel Moldovan”, se arată pe site-ul oficial al „lupilor galbeni”.