Moldovenii au deschis „taraba” » Să curgă ofertele!

Publicat: 11/08/2020 | 10:34
Moldovenii au deschis „taraba” » Să curgă ofertele!

Calificarea pentru a doua oară în istoria clubului în Europa League nu este un motiv destul de întemeiat pentru FC Botoșani de a-și întări lotul. Ba din contră, moldovenii sunt dispuși să se despartă în această pauză competițională cei mai buni jucători.


CALIFICARE CU EMOȚII ÎN „CAREUL DE AȘI” AL EUROPA LEAGUE PENTRU „DIAVOLII ROȘII!” 

Astfel, după Andrei Chindriș, fotbalist care se află în negocieri foarte avansate cu Mouscron, gruparea din Nordul țării l-ar putea pierde în această vară și pe Denis Haruț. Monitorizat de ceva timp de cei de la Universitatea Craiova, fundașul dreapta care este și internațional de tineret la fel ca și Chindriș, ar putea face pasul la o formație din Italia. Anunțul a fost făcut chiar de Marius Croitoru, antrenorul principal al formației moldave.

Imediat după tragerea la sorți din Europa League, unde botoșănenii se vor duela în turul 1 cu Ordabasy, Croitoru a recunoscut de existența acestor oferte și de faptul că sunt șanse mari să-i piardă pe cei doi fotbaliști care au fost de bază în angrenajul echipei sale în sezonul trecut.

Cu toate acestea, tehnicianul FC Botoșani a afirmat că nu este deloc îngrijorat dând asigurări că formația pe care o pregătește va lupta pentru calificarea în fazele superioare ale Europa League.

„Avem ofertă și pentru Haruț din Italia, dar nu o să plece. Deocamdată… O să vedeți unde o să ajungă Haruț, poate chiar la naționala mare. El joacă fundaș dreapta, dar l-am folosit și în centru alături de Chindriș. Au jucat foarte bine. Am adus un fundaș central francez în cazul în care pleacă Andrei Chindriș. Există un acord verbal cu Mouscron, dar nu s-au semnat actele. Dacă nu pleacă o să fie un minus financiar pentru Botoșani”, a declarat Marius Croitoru.

În altă ordine de idei, lotul FC Botoșani a revenit din scurta vacanță pe care au avut-o după terminarea sezonului precedent, jucătorii demarând deja pregătirea. Croitoru a precizat însă că deocamdată antrenamentele nu se fac la comun așteptând rezultatele testelor pentru COVID-19, tehnicianul menționând că în cazul în care nu vor fi probleme atunci fotbaliștii se vor antrena împreună.