Moldovenii câștigă la pas cu Gaz Metan și urcă pe locul 4 în play-off!

Publicat: 02/08/2020 | 12:33
Moldovenii câștigă la pas cu Gaz Metan și urcă pe locul 4 în play-off!

FC Botoşani a învins-o pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 4-1 (3-1), pe teren propriu, într-un meci contând ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Marius Croitoru s-a ținut de cuvânt și așa cum a promis fanilor înaintea acestui duel, le-a făcut cadou victoria în duelul cu ardelenii. Succesul moldovenilor a fost unul facil fiind obținută grație golurilor marcate de Reagy Ofosu (min.1), Hamidou Keyta (min. 23), Eduard Florescu (min. 25) şi Mihai Roman (min. 87). De partea cealaltă, golul de onoare al medieşenilor a fost înscris de italianul Roberto Romeo (min. 27).

„Am încheiat un an bun, dar trebuie să fim în gardă pentru că acest lucru ne obligă. O să ne fie greu. E un început de drum bun, un pas făcut corect, frumos, iar de acum înainte trebuie să mă ridic la nivelul așteptărilor. Sper că nu i-am dezamăgit pe cei care au avut încredere în mine. Îi mulțumesc lui domnul Iftime pentru că a avut încredere în mine. Eu de la început le-am transmis jucătorilor că nu trebuie să ne fie frică de niciun adversar”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al formației FC Botoșani.

Moldovenii s-au impus și în tur în Ardeal cu scorul de 2-0. După acest rezultat, FC Botoșani a urcat pe locul 4 cu 32 de puncte și așteaptă un pas greșit al FCSB în restanța cu Astra Giurgiu pentru a încheia acest sezon pe această poziție.

De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaș încheie acest play-out pe locul 6 cu 25 de puncte, cu trei remize și trei eșecuri. Vă reamintim că FC Botoşani va evolua în preliminariile Europa League urmând a fi una din cele patru reprezentante ale României în cupele europene