Moldovenii mai scot un „produs” pentru piața externă » Ofosu va lua drumul „Jupiler League!”

Publicat: 30/06/2020 | 12:01
Moldovenii mai scot un „produs” pentru piața externă » Ofosu va lua drumul „Jupiler League!”

Zilele lui Reagy Ofosu la FC Botoșani sunt numărate. Potrivit presei belgiene, atacantul moldovenilor a intrat în atenția mai multor cluburi din prima ligă din Belgia iar în vară ar urma să facă pasul spre „Jupiler League”.

„Cluburile belgiene caută întăriri în întreaga lume, dar şi mai aproape, în România. Un jucător a atras, deja, atenţia mai multor formaţii din prima ligă. Conform surselor noastre, Reagy Ofosu este interesant pentru mai multe cluburi belgiene, însă nu se cunoaşte, încă, numele formaţiilor implicate”, a anunţat cotidianul belgian voetbalnieuws.be.

Ofosu a marcat 5 goluri şi a oferit 3 pase de gol în cele 30 de meciuri jucate în această ediţie a Ligii 1 în tricoul FC Botoșani, fiind unul dintre jucătorii cu evoluții constant bune.

Ofosu a ajuns la FC Botoșani vara lui 2019, din postura de jucător liber de contract. Cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro, Ofosu mai are contract cu formaţia antrenată de Marius Croitoru până în vara anului 2021. Or acest lucur i-ar putea determina pe botoșăneni să accepte ofertele belgienielor, în speranţa că nu-l vor pierde gratis din iarnă, atunci când neamțul intră în ultimele şase luni de contract şi va avea dreptul de a negocia cu orice echipă urmând ca ulterior să plece din postura de jucător liber de contract.

 

Citește și...