Moldovenii ridică „steagul”: „Adio locul 3!”

Publicat: 21/07/2020 | 00:11
Moldovenii ridică „steagul”: „Adio locul 3!”

Eșecul pe care FC Botoșani l-a înregistrat în runda a VIII-a a play-off-ului Ligii 1 pe teren propriu cu Universitatea Craiova, a avut darul de a-i zdruncina moralul lu Marius Croitoru. Tehnicianul FC Botoșani a spus că în urma acestui eșec cu 2-0 înregistrat cu oltenii, elevii săi și-au luat adio de la locul 3.

Cu toate că matematic diferența față de Astra poate fi recuperată, giurgiuveni fiind pe locul 3 cu 33 de puncte, cu patru lungimi mai mult decât botoșănenii, Croitoru crede că lupta la podium este încheiată.

„Mi-am luat adio de la locul 3. Să vedem ce putem pe final de sezon”, a declarat Marius Croitoru.

Chiar dacă nu vor reuși să prindă podiumul, botoșănenii vor avea șansa prezenței pentru a doua oară în istorie în Europa League, condiția fiind să termine sezonul pe un loc superior celor de la FCSB sau „roș-albaștrii” să câștige Cupa României.

„Să te califici într-o cupă europeană cred că reprezintă o realizare pentru orice antrenor. Or vă dați seama că pentru mine ar fi o bucurie imensă ca la primul meu an de antrenorat, după ce am reușit să mă calific cu FC Botoșani în play-off, o premieră și pentru clubul nostru, să reușesc să prind și Europa League. Sincer vp spun, pentru mine ar fi ceva de nedescris”, a adăugat Marius Croitoru.

Pe acest final de campionat, FC Botoșani va juca cu CFR Cluj în deplasare și Gaz Metan Mediaș pe teren propriu în timp ce Astra Giurgiu se va duela cu Universitatea Craiova acasă și FCSB pe „Național Arena”.