Moldovenii, tari și la handbal » CSM Botoșani scrie istorie și promovează în premieră în Liga Zimbrilor!

Publicat: 13/09/2020 | 11:09
Moldovenii, tari și la handbal » CSM Botoșani scrie istorie și promovează în premieră în Liga Zimbrilor!

Aflați cu FC Botoșani în prim-planului fotbalului românesc unde au reușit în premieră să acceadă în play-off, echipa lui Marius Croitoru fiind totodată una dintre reprezentantele țării noastre în Europa League, moldovenii se pot mândri cu încă o echipă de club care va activa în prima divizie a țării. Este vorba de CSM Botoșani, grupare care a reușit extraordinara performanță de a promova în premieră în istorie în Liga Zimbrilor.

După ce s-au impus cu scorul de 36-23 în fața celor de la Unirea Sânnicolau Mare, elevii lui Florin Ciubotariu au obținut cea de-a doua victorie în cadrul turneului de promovare de la Sf. Gheorghe, câștigând cu scorul de 30-26 duelul cu CSM Alexandria.

„Pentru noi este un vis împlinit. După 4 ani am reușit să promovăm în Liga Zimbrilor, suntem prima echipă din județ care ajunge aici. Sigur nu ne vom opri. Momentan ne gândim la meciul cu Suceava de mâine, iar apoi la partidele din prima ligă, acolo unde vom juca marți prima etapă. În primul sezon, obiectivul va fi clasarea pe una dintre pozițiile 8-12. Cred că nucleul de jucători este unul bun. Trebuie sa îi mulțumim și domnului Gheorghe Ciubotaru, cel ce ne-a sprijinit în drumul nostru. Ne-a oferit tot timpul lui, dar și toată libertatea pentru a performa. Mulțumim. Sperăm să avem publicul botoșănean alături de noi, pentru că avem nevoie de ei”, a declarat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Partida de astăzi cu rivala din Suceava, ultima din cadrul turneului de promovare de la Sf. Gheorghe,  va fi doar de palmares.

Lotul CSM Botoșani          

Portari: Daniel Bobeică, Mihăiță Nicolaevici, Florin Mihăescu;
Linia de 9 metri: Ionuț Săulescu, Cristian Adomnicăi, Răzvan Trif, Sebastian Polocoșer, Claudiu Lazurcă, Silvian Stoian, Dragoș Dumitrescu;
Extreme: Ionuț Vamanu, Radislav Lakovic, Marius Negru, Adrian Mihăilescu;
Pivoți: Bogdan Șoldănescu, Elod Szasz, Răzvan Farcaș, Vlăduț Lazoreac
Kinetoterapeut: Alexandru Harbuz
Antrenor principal: Florin Ciubotariu
Președinte: Cătălin Stoleru