Moment interzis la iUmor! Violeta Niculae şi-a dat jos lenjeria intimă şi a început să cânte cu… Mihai Bendeac, oripilat: „Să i se oprească microfonul”

Publicat: 24/05/2020 | 09:28
Moment interzis la iUmor! Violeta Niculae şi-a dat jos lenjeria intimă şi a început să cânte cu… Mihai Bendeac, oripilat: „Să i se oprească microfonul”

Fiecare ediție a showului ”iUmor” aduce surprize mari nu numai în fața juraților, ci și în fața telespectatorilor, existând chiar și situații în care, pe românește fie spus, toată lumea rămâne… cu gurile căscate.

Așa s-a întâmplat și aseară, când în fața juraților și a telespectatorilor s-a prezentat Violeta Niculae. A pornit de la ideea că inhibițiile nu au ce să caute pe scenă și a dorit, bineînțeles, să facă senzație. Numai că reacțiile nu au fost, totuși, cele pe care le aștepta.

Și asta pentru că, spre marea surpriză a tuturor celor prezenți, Violeta a renunțat la lenjeria intimă și… a încercat – sau a dorit – să realizeze un moment muzical cu ajutorul părților intime.

”Vă rog să-mi acordați câteva minute pentru a acorda instrumentul”, a spus ea înainte de a-și începe reprezentația. (CITEȘTE ȘI: O MAI ŢII MINTE PE LORENA LUPU, CEA CARE ŞTIA SECRETUL FEMEILOR PUTERNICE ŞI INDEPENDENTE? A PRODUS UN SCANDAL MONSTRU LA IUMOR)

Mihai Bendeac nu a mai rezistat

O fi dorit Violeta Niculae să facă senzație și să rămână în istoria acestei emisiuni de succes, însă nu a reușit să-l impresioneze decât în sens negativ pe Mihai Bendeac, cu toate ”eforturile” pe care le-a depus după ce a ajuns pe scena emisiunii.

Acesta, de altfel, a fost cât se poate de tranșant, solicitând ca doamnei Niculae să i se oprească microfonul. Iar apoi, în stilul caracteristic și inconfundabil, Mihai Bendeac i-a transmis Violetei Niculae că… a mințit poporul.

Fără a ”savura” momentulm Mihai Bendeac a pus punctul pe ”i”: ”Eu nu cred așa ceva. Să i se oprească microfonul. Doamnă, ați mințit poporul”, a spus juratul ”iUmor”, potrivit a1.ro. (VEZI ȘI AICI: UN CONCURENT DE LA IUMOR A FĂCUT STRIPTEASE SPECIAL PENTRU DELIA: “M-AM SIMȚIT ÎN NESIGURANȚĂ”. CE MESAJ AVEA SCRIS PE CHILOȚI BRANDON COPRICH)