Momente de coșmar prin care a trecut o femeie: ”Câte bătăi am mâncat!”

Publicat: 15/04/2019 | 19:33
Momente de coșmar prin care a trecut o femeie: ”Câte bătăi am mâncat!”

Monica Buda a fost acuzată de Marian că l-a lăsat fără copii, fără bunurile din casă şi, mai mult, că i-ar fi aplicat o corecţie fizică dură atât lui, cât şi mamei soacre! În replica, femeia a spus prin ce a trecut.

Timp de 10 ani, Monica şi Marian au trăit împreună. Au doi copii, o fetiţă de 9 ani şi un băieţel de 8 ani, pe care femeia i-ar fi luat din locuinţă, fără acordul bărbatului. Ea spune că a făcut-o pentru siguranța copiilor. Monica Buda spune că a fost lovită de nenumărate ori de bărbatul care, la Acces Direct, a spus că a fost tocmai invers.

„Vreau să vă spun un singur lucru. 10 ani pentru mine au fost un chin. Vă rog să-l întrebaţi de ce mă trezeam noaptea. Pentru că trebuia să-şi facă insulina, pentru că avea probleme cu diabetul şi nu ştia decât să-mi reproşeze că fur din casă, că am prieteni. Când eu, îmi văd de treaba mea. În ceea ce priveşte curăţenia, am fost lovită.

Viaţa pentru mine a fost o teroare cu acest individ! De ce minte? Să spune adevărul! Câte bătăi am mâncat eu! A venit Poliţia acum două luni de zile. Am sperat că-şi va reveni acest om, dar nu şi-a revenit. Este foarte foarte violent. Vreau să vă spun ceva. Ce m-a determinat să plec este siguranţa mea şi a copiilor!”, a mărturisit Monica Buda, pentru „Acces Direct”, citată de spynews.ro.

Citește și...