Momente de panică în biserică! Preotul, aproape să înece un copil la botez VIDEO

Publicat: 13/08/2019 | 12:09
Momente de panică în biserică! Preotul, aproape să înece un copil la botez VIDEO

Aproape de tragedie! Un preot a fost la un pas să înece un copil în cristelniță, în timp ce-I făcea baia de botez. Filmarea a apărut în mediul online și i-a șocat pe toți cei care au urmărit-o.

Preotul a fost suspendat pentru un an, în urma unei anchete făcute de biserică.

Imagini incredibile au fost filmate la un botez din Rusia. Preotul care oficia slujba a fost filmat în timp ce aproape îneacă pruncul în cristelniță, spre disperarea mamei.

Pe filmare se poate observa cum, la un moment dat, femeia încearcă să în oprească pe preot, atunci când a vede modul violent în care introduce bebelușul în cristelniță. Preotul nu se oprește nici măcar la insistențele mamei, conform The Sun.

Totul s-a întâmplat la finalul săptămânii trecute, în orașul rusesc Gacina, aflat la 40 de kilometri de Sankt Petersburg.

În timpul botezului, preotul este filmat în timp ce apucă copilul, pe care îl scufundă de mai multe ori în apă, însă cu o nepăsare ieșită din comun. Chiar mama copilului intervine la un moment dat, însă bărbatul o împinge și își vede de slujbă.

Fiind la un pas de înec, copilul a suferit și câteva răni. Mai exact, mai multe zgârieturi și vânătăi pa gât și pe umeri, spre furia mamei.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020