Momente dramatice în patinaj! A fost la un pas de moarte după ce partenerul ei a scăpat-o în cap | VIDEO

Publicat: 10/12/2018 | 14:48

Momente dramatice în patinaj! Perechea Ashley Cain și Timothy LeDuc, ambii de 23 de ani, au oferit tuturor celor prezenți – fără să-și fi propus asta – un adevărat moment horror. Totul s-a petrecut în timpul unei competiții desfășurate în Croația, informează Daily Mail. 

Aproape de finalul programului lor, fata a căzut în cap și a leșinat pentru câteva secunde. Spre surprinderea spectatorilor, cei doi și-au continuat programul după ce partenerul patinatoarei i-a sărit acesteia în ajutor, iar ea și-a revenit.  La final, Ashley a ajuns la spital pentru verificări, iar oficialii americani au dat asigurări, din fericire, că ea nu a suferit răni grave.   (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Fanii au fost extrem de nemulțumiți pentru că juriul nu a oprit imediat programul artistic al celor doi, lăsându-i să patineze și după nefericitul accident. Fanii s-au scandalizat că juriul nu a oprit programul și i-a lăsat să continue după accident.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Citește și...