Momente dramatice la înmormântarea lui Mihăiță, băiatului lui Nelu Ploieșteanu! A fost chemată ambulanța

Autor: Angie Voicu
Publicat: 26/04/2018 | 12:52

Momente dramatice la înmormântarea lui Mihăiță, băiatul lui Nelu Ploieșteanu, joi (26 aprilie). Oamenii prezenți abia se mai țin pe picioare de durere.La slujba de înmormântare, din cauza căldurii și a emoțiilor, unei persoane i s-a făcut rău și a leșinat. Familia Ploieșteanu a chemat imediat ambulanța la biserica Străulești. Medicii ajunși la fața locului au constatat că unei femei i s-a făcut rău în timpul funeraliilor lui Mihăiță. 

Din fericire, nu a fost vorba de nimic grav, iar medicii au reușit să o pună repede pe picioare pe femeie, care se pare că era rudă apropiată cu băiatul lui Nelu Ploieșteanu. Copleșită de durere, tânăra a căzut ca secerată și i-a speriat pe cei prezenți la înmormântarea lui Mihăiță. (VEZI AICI Primele imagini de la înmormântarea băiatului lui Nelu Ploieșteanu! Mihăiță, condus pe ultimul drum de familia îndurerată)

Mihăiță a murit la vârsta de 32 de ani

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață la vârsta de doar 32 de ani, după o luptă grea și chinuitoare cu o boală cumplită. Fiul celebrului artist a încetat din viață pe sâmbătă, 21 aprilie. De la două luni și jumătate, Mihăiță a fost imobilizat la pat și a depins de ajutorul părinților lui. Nelu Ploieșteanu s-a născut perfect sănătos, dar a rămas paralizat în urma unui vaccin făcut incorect. El suferea de suferea tetrapareză spastică și encefalopatie. Elena, soția lui Nelu Ploieșteanu, a renunțat la tot pentru a-l îngriji pe Mihăiță. Ultima lună din viață, Mihăiță și-a petrecut-0 pe un pat de spital, acolo unde și-a dat și ultima suflare. (NU RATA Mesajul tulburător scris pe coroana adusă de Nelu Ploieșteanu pentru fiul său mort)

Recomandarea CIAO.RO