Momente teribile pentru o femeie de 37 de ani! A născut singură, apoi paramedicii ajunși acolo au…

Publicat: 14/11/2019 | 19:45

O femeie de 37 de ani, din județul Vâlcea, a trecut prin momente cumplite. A născut singură, iar ajutorul i-a fost dat după aceea, când au ajuns echipele de paramedici.

”Membrii echipajului SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au intervenit astăzi, la ora 13:19, pentru acordarea primului ajutor calificat în cazul unei tinere însărcinate care se afla la domiciliu, în comuna Grădiștea, sat Valea Grădiștei, aflată într-o zonă greu accesibilă. Pentru a ajunge la locul intervenției, paramedicii au mers pe o distanță de aproximativ 1,5 km.

Paramedicii de la SMURD Grădiștea, sub îndrumarea medicului coordonator din dispecerat, au primit indicațiile necesare pentru a asigura nașterea copilului în condiții de siguranță. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că femeia în vârstă de 37 de ani născuse deja. Aceștia au asigurat oprirea hemoragiei prin clamparea cordonului ombilical, după care, atât mama copilului cât și copilul au fost predate unui echipaj SAJ, ajuns între timp la fața locului, ulterior fiind transportate în siguranță la Compartimentul Primiri Urgențe Horezu și apoi la Spitalul de Obstretică și Ginecologie Vâlcea, pentru ingrijiri suplimentare”.

Citește și...