Monica Anghel vrea să-și facă un tatuaj: ”Important este ca atunci când mă uit în oglindă să îmi placă ceea ce văd”

Autor: A.N.
Publicat: 12/11/2019 | 21:34

După ce a reușit să slăbească spectaculos, Monica Anghel vrea să mai facă o schimbare. Artista vrea să-și facă un tatuaj!

Ultimii ani au fost destul de încercați pentru Monica Anghel, care a fost nevoită să facă mai multe schimbări în viața ei din cauza problemelor medicale. Primul pas a fost să slăbească și a avut o voință de fier, pentru că a reușit să topească 30 de kilograme! Totul s-a întâmplat sub supravegherea unui nutriționist, dar a combinat dieta și cu mult sport. Schimbarea a venit după ce medicul care urma s-o opereze de hernie de disc i-a sugerat că ar trebui să slăbească.

Și dacă corpul ei a trecut prin multe schimbări, Monica Anghel a decis că este timpul pentru… un tatuaj. (CITEȘTE ȘI: MONICA ANGHEL, DESFIGURATĂ! NU E MACHIAJ ŞI NICI PHOTOSHOP: A POVESTIT CE I S-A ÎNTÂMPLAT)

„Trebuie să muncesc din ce în ce mai mult la sală. N-am nici un tatuaj, am vrut un tatuaj, dar mi s-a spus că nu se poate. Voiam un cal, pe abdomen și aripile să meargă pe spate și să se transforme în palme și să țină chipul lui Aviv. Mi-a zis că nu se poate pentru că spatele se mișcă și se deformează și desenul. Atunci trebuie să îmi vină altă idee. Câinii nu pot să-i tatuez, că am mulți, trebuie un tablou cu toți. Important este ca atunci când mă uit în oglindă să îmi placă ceea ce văd”, a spus Monica Anghel la Răi Da’ Buni.

Fostul soț i-a făcut o intervenție la față

Monica Anghel a apelat la fostul soț pentru intervenția de injectare cu botox în frunte.

Citește și MONICA ANGHEL A RECUNOSCUT CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ DIN MUZICĂ 

Am făcut-o și pe asta! Toată lumea din jurul meu m-a zăpăcit că stau încruntată și copilul mă întreba mereu dacă sunt supărată pe el. Așa că am fost la fostul meu soț și la actuala lui soție, Andrei și Ingrid Carantino, și am făcut și asta. Dar e super natural și încă pot să mă încrunt, dar nu atât de tare. Acum fără glumă, dar am mare încredere în ei. Sunt foarte OK și mega profi. Am prietene pe care le-am trimis la ei și nici nu zici că și-au făcut ceva. Arată mult mai senine”, a explicat Monica Anghel, pentru VIVA!

Deși au divorțat în urmă cu 13 ani, după 11 ani de mariaj, pentru că amândoiaveau profesii solicitante și nu se mai înțelegeau, Monica Anghel și medicul Andrei Carandino par să fie în prezent foarte buni prieteni.

Citește și...