Monica Bârlădeanu a făcut senzație la un eveniment moden, cu un decolteu generos și foarte adânc! Nimeni nu s-a putut uita în ochii ei!

Publicat: 01/03/2018 | 13:40

Monica Bârlădeanu (40 de ani) a participat la un eveniment monden, miercuri seară (28 februarie), acolo unde a făcut furori cu ținuta ei. Gazda emisiunii „Ferma Vedetelor” și-a făcut apariția într-o rochie lungă, neagru, cu un decolteu adânc. Vedeta a întors toate privirile cu formele ei și a fost una dintre cele mai sexy apariții ale serii. 

Monica Bârlădeanu a avut o apariție foarte îndrăzneață pe covorul roșu și a reușit să atragă atenția tuturor. Rochia strălucitoare i-a lăsat la vedere bustul generos, spre fericirea bărbaților prezenți la eveniment. Monica Bârlădeanu are și cu ce să se mândrească și nu se sfiește să adopte ținute cât mai extravagante.

Decolteul adânc a lăsat puțin loc imaginației, iar vedeta, cunoscută și cu numele americanizat Monica Dean, a pozat cu încredere pe covorul roșu. Cunoscută pentru trăsăturile exotice, invidiate de orice femeie, nimeni nu s-a uitat în ochii albaștri ai superbei actrițe pentru că decolteul amețitor a fost vedeta serii.

 

Citește și...