Monica Bârlădeanu, sexy şi nemăritată! Care este motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată

Publicat: 02/04/2017 | 16:00
Monica Bârlădeanu, sexy şi nemăritată! Care este motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată

Desemnată în urmă cu şapte ani cea mai frumoasă femeie din România, Monica Bârlădeanu nu poate spune că a avut prea mult noroc în dragoste. Relaţii a avut, însă nu a reuşit să ajungă până în faţa altarului. Monica a acceptat, totuşi, să facă publice motivele pentru care nu s-a măritat până în prezent. 

Conform propriilor spuse, vina aparţine partenerului, care nu era pregătit pentru o căsătorie. Asta deşi şi-ar fi dorit să fie mireasă şi să aibă cel puţin un copil. De precizat că vedeta nu exclude nici varianta de a adopta un micuţ în scopul de a deveni mamă.

„Da, bate… Da, bineînţeles, mă gândesc la absolut orice variantă. Nu cred că sunt în puctul în care să evaluez opţiunea asta. Mi se pare… mi-am dorit foarte mult să fiu o mamă responsabilă. Mie mi s-a părut că ar trebui să lucrez la mine, să-mi rezolv eu nişte lucruri şi să fiu un adult cu piesele aliniate corect în interior”, a mărturisit vedeta la un post TV.

Actriţă şi model, Monica Bârlădeanu (38 de ani) locuieşte de mai mulţi ani în SUA. În trecut a avut o relaţie cu milionarul Bobby Păunescu.

Citește și...