Monica Bârlădeanu a vorbit despre sinuciderea tatălui său și despre depresia prin care a trecut

Publicat: 04/05/2018 | 10:11

Monica Bârlădeanu (39 de ani) a avut o copilărie grea care i-a lăsat urme adânci în suflet. Divorţul dureros al părinţilor și sinuciderea tatălui său au împins-o să se maturizeze mai repede decât un copil obișnuit. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Moncia Bârlădeanu, una dintre cele mai frumoase femei din România, pare că le are pe toate. Puțini știu, însă, drama prin care a trecut actrița. Sărăcia, violenţa domestică, faptul că tatăl s-a sinucis sau despărţirea de omul iubit nu au doborât-o, ci au făcut-o mai puternică. Monica Bârlădeanu își dorește să inspire și alți oameni cu povestea ei de viață. Actrița a făcut dezvăluiri emoționante pentru campania „Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului”.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

„Toată lumea se uită la noi și zice că suntem prințese”

Actrița a povestit despre problemele pe care le aveau părinții ei și de momentele când îi auzea bătându-se. Lucrurile au luat o întorsătură dramatică în familia ei, atunci când mama Monicăi l-a adus pe lume pe Petru, fratele mai mic, copilul fiind grav bolnav. Durerea și neputința erau greu de suportat, iar tatăl acesteia s-a refugiat în alcool, apoi a început să devină violent.

„Zgomotele înfundate, ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel.  Simțeam teroare, mai mare teroare era când după un episod din asta nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa.Și când te gândești că toată lumea se uită la noi și zice “că suntem prințese”, oamenii au senzația că Doamne, și știi de ce? Pentru că nimeni nu vorbește despre lucrurile astea”, a declarat Monica Bârlădeanu la PRO TV.

 

Citește și...