Monica Bîrlădeanu a recunoscut! Am aflat cine este musculosul care o ”disciplinează”

Publicat: 05/02/2017 | 12:58
Monica Bîrlădeanu a recunoscut! Am aflat cine este musculosul care o ”disciplinează”

Monica Bîrlădeanu are grijă mereu de ea, iar fiecare apariţie pe care o are pe la diverse evenimente mondene, nu trece neobservată.

Cu toate acestea, pe lângă hainele pe care şi le alege cu grijă, actriţa este atentă şi la aspectul fizic, iar orele petrecute în sala de sport nu sunt deloc puţine.

“Am un antrenor foarte sever care mă disciplinează, iar din respect pentru munca şi efortul pe care le depun acolo am eliminat mai multe alimente. De exemplu nu mai mănânc dulciuri şi am mai tăiat din carbohidraţi. Nu pot spune că eram foarte gurmandă, dar spre exemplu acum nu mai mănânc biscuiţei şi tot felul de chestii crocante care mă îngraşă, a dezvăluit actriţa pentru revista Spy.

Dacă vă gândiţi că Monica petrece ore în şir pe la saloanele de înfrumuseţare, ei bine, nu este aşa: ”Eu sunt pro îngrijiri tenului dar îmi prepar măşti acasă. Îmi rezerv o zi pe săptămână când fac acest lucru. Am foarte puţin timp să merg la cosmetică”.

Monica Bîrlădeanu este singură şi asta pentru că momentan nu şi-a găsit sufletul pereche. Printre bărbaţii celebri cu care s-a iubit se numără Bobby Păunescu, cu care a avut o relaţie de 8 ani, dar şi Barna Nemethi un tânăr ce provine dintr-o familie înstărită.

În vara acestui an, CANCAN.RO a publicat primele poze dintre Monica şi medicul estetician Renert Gad, cu care actriţa ar fi avut o relaţie.

Revista Spy nr. 270
Revista Spy nr. 270

Citește și...