Monica Iagăr e însărcinată la 46 de ani. Cu cine se iubește acum fosta soție a lui Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon

Publicat: 02/07/2019 | 09:23
Monica Iagăr e însărcinată la 46 de ani. Cu cine se iubește acum fosta soție a lui Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon

Fosta mare sportivă a reușit să țină ascunsă sarcina, dintr-un motiv foarte bine întemeiat, iar acum a anunțat că mai are doar o lună până va aduce pe lume cel de-al treilea copil. 

Divorțul dintre Monica iagăr și Cosmin Cernat a fost îndelung dezbătut, iar fosta mare campioană și-a găsit liniștea sufletească destul de greu după acel moment dificil. Ea și-a găsit fericirea alături de Cristi Neacșu, fost campion la judo, alături de care va avea un copil!

Fiicele Monicăi Iagăr, Maya (10 ani) și Ayana (16 ani) sunt extrem de încântate de faptul că familia lor se mărește, la fel și partenerul de viață al fostei mari campioane la săritura în înălțime.

Într-un interviu realizat cu ocazia campaniei inițiate de Asociația ”Și eu am dreptul să fiu părinte’, Monica Iagăr mărturisea: ”Mă numesc Monica Iagăr, cred că toată lumea mă știe ca sportivă, dar am venit aici să vă povestesc despre ce am făcut și fac mai departe pentru a deveni mamă. Probabil că se știe că am două fetițe, și atunci când ai două fetițe, vrei și un băiat. Nu contează vârsta, am 46 de ani și cred că vârsta este cea mai mică poblemă, cel puțin pentru mine. O să spuneți «da, este sportivă»’, dar nu înseamnă că dacă sunt sportivă, sunt și sănătoasă. O luptă care durează de doi ani și sper să fie cu succes’.

Și iată că, în cele din urmă, marea sportivă și-a văzut visul cu ochii și va deveni mamă pentru a treia oară, la 46 de ani!

De teama că lucrurile nu vor fi în regulă, Monica Iagăr a ținut totul secret până în luna a 8-a, pentru că, din păcate, marea sportivă a mai pierdut o sarcină.

Am pierdut o sarcină în patru luni și era așa, am zis ok, ca la olimpiadă, lasă că mai mergem săptămâna viitoare, mai concurăm, mai vedem ce facem. Probabil că sunt momente în care cazi și de-a lungul acestor ani, sunt femei care renunță. Nu ai voie să renunți, eu am încercat, până să ajung la o formă finală. Am încercat toți doctorii din București. Toată lumea spunea că infertilitatea și ginecologia sunt o știință. Am zis «dați-mi o soluție».

Mă duc la cineva care îmi dă o soluție viabilă și cu o concluzie clară. Da, probabil că asta m-a și motivat, dar m-a motivat mult pentru că am văzut multă lume care bâjbâie și nu știe încotro să te îndrepte. Face o poveste, o întâlnire, îți prezintă a, b, c, d, dacă vrei îți alegi ce drum vrei, ce linie, te duci acasă și ești nedumerită pe unde să te duci. Dar nu e o luptă, nu e un război. Te războiești cu doctorii, cu știința? Nu. Trebuie să fii optimist, să crezi, pentru că nu ai cum să realizezi”, a povestit Monica Iagăr în același interviu.

Citește și...