Monica Pop răbufnește din nou: ”Magazinele au avut vânzări ca niciodată! Prețurile au tot crescut în loc să…”

Autor: A.N.
Publicat: 26/05/2020 | 14:00
Monica Pop răbufnește din nou: ”Magazinele au avut vânzări ca niciodată! Prețurile au tot crescut în loc să…”

Monica Pop răbufnește din nou! Șefa secției din cadrul Spitalului de Oftalmologie a vorbit despre creșterea prețurilor la alimentele de bază în plină pandemie de coronavirus.

„Au fost promisiuni… 

Poporul a așteptat în perioada grea de urgență-alertă un ordin de plafonare a prețurilor la alimente!

Din păcate, prețurile au crescut în situația în care veniturile, se știe, au scăzut.

Am crezut mereu în empatie, în solidaritatea românilor la greu. Ea există, dar cu mari excepții! Magazinele au avut vânzări ca niciodată! Cu toate astea, prețurile au tot crescut în loc să rămână pe loc! Aș fi vrut să văd măcar un supermarket în care preţurile la alimentele de bază să fi scăzut măcar cu 5 bani! Nu cred ca există, în lunile de urgență-alertă! Deşi se ştia bine că veniturile românilor au scăzut!!! Ştiu toţi!

Unii chiar și-au pierdut locurile de muncă! Dar nimeni nu a pus această problemă! Nu trebuia??!!Lumea s-a transformat…în rău?! Înţeleg că au crescut preţurile şi la medicamente?

Dacă există excepții, le cer scuze! Aș dori mult să am cui!

„Banii” nu au nici empatie, nici înțelegere, nimic! S-a văzut!

Neomenie… Dezinteres… sau ce?”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Coronavirus România, 26 mai

Potrivit ultimelor informații oferite de Grupul de Comunicare Strategică, numărul infectărilor cu COVID-19 ajunge astăzi, 26 mai, la 18.429. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.874 au fost declarate vindecate și externate. (CITEȘTE ȘI: A MURIT FEMEIA INFECTATĂ CU COVID-19 CARE A FOST PLIMBATĂ ÎNTRE SPITALELE DIN GALAȚI ȘI BRĂILA)

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 146 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 181 de pacienți. Totodată, 1210 persoane infectate cu coronavirus, au murit.

Citește și...