Monica Tatoiu despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav: ”Nu faci copii așa cum îți iei un pudel în geanta de firmă!”

Publicat: 09/09/2018 | 11:18
Monica Tatoiu despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav: ”Nu faci copii așa cum îți iei un pudel în geanta de firmă!”

Monica Tatoiu a vorbit despre căsătorie, iubire și sex la Antena Stars, susținând în fața moderatorilor că experiența de viață îi oferă tot dreptul de a aborda acest subiect.

”Nu confundați un sex bun cu iubirea”, a spus invitata, referindu-se, printre altele, și la relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav.

Acesta din urmă declarase că a rămas două zile la Deva, împreună cu Bianca și fetița lor, iar Monica Tatoiu a insistat asupra ideii că apariția unui copil este un moment excepțional în viața de cuplu, însă părinții trebuie să fie responsabili. ”Nu trebuie să fim ca iepurii”, a spus ea.

”Copiii suferă dacă mama și tata nu sunt împreună și vor avea probleme pe termen lung. Riscă să nu socializeze, să nu-și găsească o pereche. Violențele din familie îi afectează pe copii, divorțurile părinților se răsfrâng asupra copiilor. Foarte mulți homosexuali provin din familii despărțite. Atenție, sunt statistici. Apare o repulsie față de sexul opus”!

În finalul emisiunii, Monica Tatoiu a declarat că se pregătește să plece în America, promițând moderatorilor că va studia cu atenție și ”problema homosexualității din America”.

 

O mare iubitoare de animale

 

Monica Tatoiu este și o mare iubitoare de animale, având acasă o ”colecție” impresionantă: păsări, broaște țetoase, o iguană, câini, pisici, ba chiar a mărturisit că și-ar fi dorit și un cal. Dorința Monicăi Tatoiu nu este, însă, pe placul soțului, acesta spunându-i tranșant că va părăsi domiciliul conjugal dacă va apărea un singur animal în casă.

Citește și...