“Monstrul” din caminul studentesc sustine o ipoteza SF! “Nu eu i-am macelarit, ci….”

Publicat: 13/11/2015 | 00:12
“Monstrul” din caminul studentesc sustine o ipoteza SF! “Nu eu i-am macelarit, ci….”

Noi piste sunt luate in calcul de catre anchetatori in cazul studentului iesean Aurelian Giosan care si-a injunghiat la inceputul acestei saptamani doi colegi de camera, dintre care unul a decedat, iar celalalt este in stare grava la spital.
 

Dragomir Tomaseschi, avocatul acuzatului, a marturisit pentru CANCAN.ro ca tanarul nu este implicat in aceasta tragedie. Mai mult, acesta a spus ca acuzatul Aurelian Giosan i-a zis ca este nevinovat si ca toate zvonurile care au aparut cu privire la faptul ca ar fi principalul criminal nu sunt adevarate.

 

Aurelian Giosan a fost retinut
Aurelian Giosan a fost retinut

 

„Aurelian nu a ucis pe nimeni. Clientul meu sustine ca nu a omorat pe nimeni, el mi-a spus ca a stat in pat si nu a fost in club asa cum se spune. In camera erau patru baieti, nu trei, iar principalul suspect este acum in libertate”, a declarat Dragomir Tomaseschi.

Aurelian Giosan
Aurelian Giosan

Mai mult, acesta a mai declarat ca familia clientului sau este cu moralul la pamant: „Parintii lui sunt daramati. Baiatul nu este stiut de nimeni ca fiind un individ rau. Este un tanar de la tara pe care nu il simt eu in stare de asa ceva. El vrea sa mearga la detector sa le arate tuturor ca el nu este criminalul”.

Casian Harpa, Aurelian Giosan, Victor Nour
Casian Harpa, Aurelian Giosan, Victor Nour

CITESTE SI:

EXCLUSIV! Am aflat MOTIVUL crimei din Iasi! De ce si-a injunghiat Aurelian Giosan colegii de camera

Studentul criminal din Iasi a fost prins in aceasta dimineata! Unde l-au gasit politistii pe Aurelian Giosan

Este acuzat ca ar fi injunghiat doi studenti din Iasi

Victor Nour din Republica Moldova a murit dupa ce a fost injunghiat de 20 de ori in zona spatelui de presupusul criminal Aurelian Giosan.

Mai mult. Casian Harpa, una dintre victime, se afla in stare grava la spital, dupa ce a fost injunghiat. Potrivit informatiilor aparute pana acum, pentru a sterge urmele crimei, Aurelian Giosan, principalul suspect, ar fi incendiat camera si ar fi disparut fara urma. Acesta a fost gasit, in cele din urma, in casa unor rude din municipiul Roman si a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Totul s-a petrecut in Caminul 4 din Campusul Targusor Copou din Iasi.

Oana Pascaru

 

Citește și...